Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

lauantai 5. helmikuuta 2011

Uutta kyselyä pukkaa..

Tällä kertaa kyselyssä äänestetään lukijoiden mielestä kauneinta tasapainoa. Tarkoitus on siis äänestää yleisesti ottaen, mikä vaihtoehdoista on mielestäsi kaunein. Alla olevat kuvat ovat vaan selvennykseksi, jotta kaikki tietävät, mistä puhutaan, sillä eri puolilla Suomea tasapainoista käytetään vähän eri nimityksiä :)

ENKELIVAAKA
ETUTASAPAINO

ILLUSIO:sta ei kuvaa :D

KELLISTYS
PYSTYVAAKA
RISTIVAAKA

21 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vaikee päättää noista :) kaikki niin kivoja

Anonyymi kirjoitti...

Enkelivaaka?! En oo ikinä kuullu tollasta nimeä, vähänkö söpö. Meillä se on valmentajasta riippyuen ikkuna (siis suorana) tai käsivaaka:) Oma tasapainolemppari on ikuisesti kellistys.

Anonyymi kirjoitti...

äänestin illusiota koska se on nii kiva :D

leni kirjoitti...

niil vvs isabel joukkueen blogissaki oli joku tälläne äänestys ja sen voitti kellistys , mut siihe äänestykseen tais kuuluu iha kaikkii muitaki liikkeitä ku vaa tasapainoi.... (: en oo iha varma :D

Anonyymi kirjoitti...

Juu isabelin blogis oli kellistys vauhtiheitto siltakaato ja aalto :) !! äänestin ristarii muuten oisinäänestäny pystyvaakaa mut se ei ollu spagus mut se on kaunis liike jos sen osaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuka toi on joka tekee tota ristarii :DD ??

Anonyymi kirjoitti...

haha meil enkelivaaka tarkoittaa pitovaakaa :D:D

Anonyymi kirjoitti...

c'moon anonyymi 17.25 ! tarkotus oli äänestää yleisesti ottaen EI noiden kuvien perusteella, tollo. kuvat oli vaan selventämässä jos joku ei esim. tiennyt mitä tarkottaa enkelivaaka.

Xonox kirjoitti...

Emme nimeä tyttöjä kuvista vanhempien toiveesta. Ja tosiaan ideana EI ole äänestää noiden kuvien asentoja sen kummemmin vaan YLEISESTI OTTAEN sitä tasapainoa, joka on omasta mielestä kaunein. Voi vaikka ajatella, että jos kaikki tasapainot olisivat täydellisesti suoritettuja, niin mikä niistä silloin olisi kaunein ja äänestää sitä :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Tosi vaikeet päättää ! :) enkeli on kyl tosikaunis mut ite tykkään kellistyksest :D ja illuki on tosi kiva ... täytyy viel miettii et mitäs äänestää ;) ja tosiaa kellää ei oo varaa sanoo noist kuvist mitää, ne on ihan sairaan hyvii! se joka sen sanos on varmaa vaa kateellinen, ku ei ite pysty tohon! ;) Ootte huippuja, ohjelmaa odotellessa! TSEMPPIÄ!

Anonyymi kirjoitti...

Enkelille meni äänet! ja yllätyin et ristari on suosikkina :D on se kyllä hieno, ja monen jumpparin suosikki mut ei ehkä niin kaunis silti kuin esim enkeli ja pystyvaaka... :)

Anonyymi kirjoitti...

hienoja tasapainoja kaikki ! ja hienoja kuvia tytöistä!! Ristivaaka kuva todella hieno(: odotan paljon ohjelmaa TSEMPPIÄ TREENAUKSEEN ! (:

Xonox kirjoitti...

Kiitos tosi paljon kaikille! :) Monet tasapainot ovat tosiaan kauniita ja sen kauneimman päättäminen voi vaatia vähän pähkäilyä. Onneksi on vielä 5 päivää aikaa äänestää omaa suosikkia ;)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

kiva kun täällä blogissa on tämmöisiä kyselyjä :)

Anonyymi kirjoitti...

mikä on illuusio?:o

Anonyymi kirjoitti...

Äänet meni ristarille, upea kuva ristivaaka tytöstä ! Muut tasapainot myös tosi hienoja! On kyllä hienoa että teette eri jalalla myös tasapainoja =)

Xonox kirjoitti...

Kiva, että tykkäätte kyselyistä! :) Jos jollekin tulee hyviä ideoita kyselyjen aiheiksi, niin saa ehdottaa!

Illusio on sellainen pyörivä tasapainoliike, jossa on vartalo menee alas ja jalka ylös :D Esim. Xonoxin kevään -10 ohjelmasta illu löytyy kohdasta 0:38 juuri ennen kärrynpyörää :) Ja linkki videoon löytyy tuolta oikeasta reunapalkista.

Kiitos kaikille äänistä ja hyvästä palautteesta, tytöt tulevat varmasti iloisiksi lukiessaan teidän positiivisia kommentteja :)

Ja tosiaan meistäkin molemminpuolisuus on jees ;)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Xonox kirjoitti...

Meillä ei ole vanhempien lupaa yhdistää tyttöjen nimiä kuviin, joten joudumme valitettavasti poistamaan kaikki siihen viittaavat tekstit emmekä voi vastata sellaisiin kysymyksiin.

-Jenny-

laura kirjoitti...

noit teijän kommenttei on tosi kiva lukee ku ne on niin positiivisii !! =)) ja on kiva kun kehutte paljon !!

Anonyymi kirjoitti...

ristaria tekee iina eli mä. :D
t. insku