Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

lauantai 15. elokuuta 2009

Treenikuulumisia

Treeneissä sujuu mukavasti, tytöt ovat edistyneet kesän aikana ja treeneissä on saanut ihailla korkeaa treenimotivaatiota ja laadukasta tekemistä. Se on oikein hyvä asia, sillä ohjelmassa on sellaisia liikkeitä, joita tyttöjen pitäisi jaksaa harjoitella sitkeästi myös kotona. Vielä pari viikkoa treenataan kesäaikataulun mukaan ja sitten siirrytään syksyn treeniaikoihin. Taitaa tytöt olla tyytyväisiä, kun Urheilupuistotreenit jäävät taas tauolle ;). Ja näin pikkuhiljaa ilmojen viiletessä alkaa Lintulan mattotreeneistäkin tulla siedettävämpiä. Siellä trooppisessa ilmastossa on nimittäin nyt kesän ajan hikoilleet sekä tytöt että valkut ihan yhtä paljon!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vitsit en malta oottaa, et nään teiän pallo-ohjelman sit ekois kisois! :) Onks teil korkeet tavoitteet syksyks?

Xonox kirjoitti...

Teemme kovasti töitä, jotta menestyisimme pallo-ohjelmalla mahdollisimman hyvin. Viime kevät meni todella upeasti, mutta lähdemme nyt syksyn koitoksiin puhtaalta pöydältä emmekä lataa itsellemme turhia menestyspaineita. Tytöt ja valkut ovat kunnianhimoisia ja päämäärätietoisia, joten toki tavoitteita löytyy. Nähtäväksi jää, mihin rahkeet riittävät :)

Nyt kun kausi pyörähtää kunnolla käyntiin, niin alkaa tässä itsekin taas jännityksellä odottaa syksyn upeita ohjelmia!