Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

maanantai 31. elokuuta 2009

Alueringin leiri 29.-30.8.2009


Viime viikonloppuna Xonox leireili Samppalinnan palloiluhallissa alueringin merkeissä. Viikonloppuun mahtui monenlaisia tunteja, mm. vartalotekniikkaa, hyppyjä, tasapainoja, välinetekniikkaa, balettia, psyykkistä valmennusta ja päästiinpä ohjelma esittämään ensi kertaa myös tuomarille. Tyttöjen suosikkeja tunneista olivat erityisesti tuomaritunti ja välinetekniikka, joilla päästiin treenaamaan ohjelmaa ja saatiin sinne kivoja vinkkejä kouluttajilta. Ohjelmasta saatu palaute oli todella positiivista, joten hyvillä mielin jatketaan ohjelman treenaamista. :) Tänään maanantaina ohjelmaan laitettiinkin muutamia pallokikkoja lisää kouluttajien ehdotuksesta. Kiitoksia kouluttajille leiristä ja myös ahkerille Xonox-vanhemmille, jotka taas toimivat valkkujen apuna hoitaen mm. ruokakuljetuksia!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mitä te tulla psyykkisessä puhuitte ?

Xonox kirjoitti...

En itse ollut paikalla, mut kuulemma tulevasta kaudesta ja sen haasteista oli puhuttu; siitä mikä jännittää (no pallohan se tietysti) ja miten sitä voisi helpottaa. Lisäksi oli käyty läpi joukkuetta ja mikä siitä tekee niin mukavan ja tärkeän. Lisäilkääs paikallaolleet, jos jotain jäi puuttumaan...

-Jenny-