Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

torstai 20. elokuuta 2009

Ohjelmaa ja hikikarpaloita

Nyt on taas koulut alkaneet ja Xonoxit palanneet koulun penkille. On kurjaa, kun aina liian lyhyeltä tuntuva kesä alkaa olla lopuillaan, mutta toisaalta on ihan mukava palata taas ns. normaaliin päiväjärjestykseen. Uutta ohjelmaakin on ollut kivampi harjoitella, kun koko joukkue on ollut treeneissä. Kuvioihin tyttöjä ei ole vielä laitettu, joten seuraavana tavoitteena on saada opetettua kaikille tytöille omat kuviopaikat. Myös ohjelman aukkokohdat on tarkoitus suunnitella valmiiksi tällä viikolla. Ohjelma on melkoisen nopeatempoinen näin opetteluvaiheessa ja kiirettä pitää sitä tehdessä. Eiköhän se siitä kuitenkin ala rauhoittua, kunhan tytöt oppivat ohjelmaa paremmin.

Ohjelman harjoittelun ohella Xonox treenaa myös peruskuntoaan parempaan jamaan. Viime tiistaina mm. vuodatettiin hikipisaroita Urheilupuiston portaissa pompputreenin merkeissä. Tytöt tsemppasivat porrastreenin hienosti, vaikka varmasti väsymys jaloissa painoikin! Lenkkeilykin sujuu nyt huomattavasti paremmin kuin ennen kesää eikä lenkin juokseminen tunnu enää yhtä raskaalta kuin muutama kuukausi sitten. Oikealla tiellä siis ollaan, jatketaan samaan malliin eikä säästellä hikipisaroita jatkossakaan!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että ohjelmaa alkaa sujua ja tytöt jaksaa treenata. ;)

Mihinkä syksyn kisoihin olisitte tulossa? Odotan innolla teidän pallo ohjelemaa!. :)

-BIGFAN

Xonox kirjoitti...

Kisakausi avataan Cailap-Cupissa, sitten osallistutaan TUL:n piirin kisoihin, aluekisoihin ja välinekisoihin. Eli Cailappiin sitten vaan kannustamaan ja ohjelma tsekkaamaan! :) Onneksi siihen on vielä aikaa, niin ehditään saadaan ohjelma edustavampaan kuntoon..

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

voitteko kertoa ees vihjeen tulevasta musiikista? :D

Xonox kirjoitti...

Vihjettä on hankala antaa paljastamatta samalla koko musaa, joten luulenpa että ollaan vielä salamyhkäisiä ja pidetään musa vain omana tietonamme. Kivampi sitten ekoissa kisoissa yllättää! Kärsivällisyyttä.. :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Kuka on teijän joukkueest syntyny 1999 ku mun mielest ennen oli vaan 1997 ja 1998.

Xonox kirjoitti...

Vain yksi tyttö on syntynyt -99, pääasiassa joukkueessa on -97 ja -98-syntyneitä.