Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

tiistai 4. elokuuta 2009

Paluu treeneihin

Nyt on sitten Xonoxin lomailut lomailtu ja joukkue on palannut virkistyneenä ja intoa täynnä takaisin treenisalille. Kesätreeniä oli tehty ahkerasti ja tavoitteitakin saavutettu mukavasti. Ylispagaatit ja ristarit olivat menneet hienosti eteenpäin kesätauon aikana! Upeaa tytöt! :)

Ohjelman opettelu aloitettin heti ensimmäisissä treeneissä. Luvassa on liikekieleltään, vaikeusosiltaan ja välinetekniikaltaan haastavampi koreografia kuin viime vuonna, joten harjoiteltavaa riittää. Ahkeralla työllä ohjelmasta saadaan kuitenkin varmasti upea! Korkealla motivaatiolla suuntaamme syyskautta kohti!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipa kiva löytää uusi blogi:)
Toivottavasti jaksatte päivitellä, et on sit kiva käydä lukemassa juttuja.
Onnea syksyyn...

-xantippa-

Xonox kirjoitti...

Kiitos! Yritämme kovasti olla ahkeria blogin päivittämisessä :) Kiva, jos blogilla on myös lukijoita!

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

olis kiva jos laittaisitte tänne jonku jutun teijän menneisyydestä :)

ola

Xonox kirjoitti...

Juttuja menneiltä vuosilta voitte käydä lukemassa Xonoxin nettisivuilta osoitteessa www.tuul-voimistelu.fi/voli/jv/xonox. Linkki löytyy myös tuosta blogin oikeasta laidasta.

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Paljastatteko että minkä tyylinen ohjelma tulossa ja millane musa? :) Ja ois kiva et aina sit välil kirjottelisitte kaikkee et miten harkois ohjelma sujuu yms. ja kans joitain kuvia treeneistä ja sit tietty kisoist paljon, koska niit on mukava lukee ja ootte kuitenki tosi tasokas joukkue ku aattelee teidän viime kevään menestystä kisoissa! :D Tsemppii syksyyn!

Xonox kirjoitti...

Emme vielä näin etukäteen paljasta ohjelmasta ja musasta paljoa, mutta melko erilaista on luvassa kuin viime keväänä. Vartalon käyttöön ja virtaavuuteen yritämme jatkossa panostaa, tosin pallo tuo siihen pientä extrahaastetta :)
Pyrimme päivittämään sekä tätä blogia että Xonoxin nettisivuja säännöllisesti. On mukavaa, että blogilla on lukijoita ja kommentoijia, se myös kannustaa meitä kirjoittelemaan useammin.
Viime kauden menestykseen olimme itsekin tyytyväisiä. Teemme kovasti töitä, jotta kehittyisimme ja menestyisimme jatkossakin. Kiitos tsempeistä! :)

-Jenny-