Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Sairastelua, lomailua ja vähän treenailuakin

Viime viikot Xonoxin treeneissä ovat olleet rikkonaisia, sillä lähes jatkuvasti on jouduttu treenaamaan vajaalla kokoonpanolla sairastelujen vuoksi :( Lisäksi tämä viikko on osaksi pidetty treenivapaata hiihtoloman kunniaksi. Nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin ja toivotaan, että flunssa-aalto olisi vihdoin selätetty ja päästäisiin treenaamaan täysipainoisesti ja täysillä kohti kisoja! Kaikki tehokkaat treenitunnit ovat nyt tarpeen Caribia Cupin lähestyessä ja kovalla tsempillä tehdään töitä ohjelman siistiytymiseksi! :) Ennen kisoja on vielä edessä seurankatselmus ensi perjantaina, jolloin ohjelma saa ensiesityksensä ja nähdään myös muiden oman seuran joukkueiden ohjelmia :)

Tässä kuvitukseksi vähän venyttelykuvia treeneistä:







Kyselyssä äänestettiin esittelykuvaa Caribia Cupiin ja ylivoimaiseksi suosikiksi nousi kellistyskuva, joten sillä mennään :) Kiitos kaikille 157 äänestäjälle!

Uudessa kyselyssä kysytään, onko sinusta kiva tietää joukkueiden teemoja, musiikkeja, pukuja ym. etukäteen vai odotatko ennemmin kisoihin asti?

HUOM! Huomioittehan, etttä blogissa olevien kuvien käyttö ilman lupaa on kielletty!

lauantai 18. helmikuuta 2012

Valitse esittelykuva! Ja kyselytuloksia...

Kisakausi on Tarton Miss Valentinessa pyörähtänyt käyntiin ja siellä nähtiinkin upea edustus suomalaisilta :) Viime kyselyssä kysyttiin, mihin kisoihin te lukijat aiotte kevätkauden aikana osallistua ja näin äänet jakautuivat:

Tiukkaa taistelua kärkipaikasta käytiin Turun Urheiluliiton järjestämän Caribia Cupin ja SM-kisojen kesken, joista niukasti voittoon ylsi Caribia Cup 70 äänellä :) SM-kisat siis hyvänä kakkosena 68 äänellä. Sitten olikin melko tasaista monien aluekisojen, TUL:n mestisten ja muiden kisojen kesken. Alla olevasta kaaviosta näät tarkemmin, miten äänet jakautuivat. Kiitos kaikille äänestäjille! :)


Ja sitten uutta ajankohtaista kyselyä pukkaa... 
Kauden ekat kisat, Caribia Cup, lähestyy ja siellä avajaismarssin sijaan joukkueet esitellään kuvilla. Meillä iski valinnanvaikeus, joten te saatte auttaa meitä kuvan valinnassa :) Mikä kuva sinusta siis olisi paras esittelykuvaksi Caribia Cupiin? Perusteluita voit laittaa halutessasi tonne kommentteihin.

1. Kellistyskuva
2. Rivikuva
3. Ryhmäkuva
4. Taitokuvat

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Ystävänpäiväottelu

Menimme eilen ystävänpäivänä yhdessä joukkueen ja Starlien kanssa katsomaan HK-areenalle TPS-JYP jääkiekko-ottelua :) Näimme kirpakassa pakkasessa kello 18.15 pääovien edessä, josta menimme yhdessä sivuovelle. Siellä Sari odotti meitä lippujen kanssa. Liput saatuamme suunnistimme paikoillemme ja peli alkoikin jo melkein heti.


Mekin suuret Tepsi-fanit huusimme äänemme käheäksi ja tilanne oli jo pian 1-0 Tepsille! :D Mutta juuri ennen erän loppua Jyp tasoitti kuitenkin 1-1. Erätauolla kävimme ostamassa jotain herkkuja ja palasimme paikoillemme ottamaan kuvia ja odottelemaan toisen erän alkua.



Toisessa erässä tilanne pysyi jännittävästi tasan, mutta kolmannessa erässä tilanne oli 1-4 :( Tepsi siis hävisi kannustuksestamme huolimatta, mutta meillä oli silti taas tosi hauskaa joukkueemme kesken! Toivottavasti taas pian tehtäisiin jotain tälläistä yhdessä♥

-Janina-


 

Xonox edusti tänään myös Turun Sanomien urheilusivuilla takapiruina ;D

tiistai 14. helmikuuta 2012

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!

Joukkuekavereiden kanssa tulee vietettyä hurjan paljon aikaa viikoittain useiden vuosien ajan. Yhdessä hikoillaan ja puurretaan niska limassa, jännitetään ja tsempataan, iloitaan menestyksestä ja jaetaan pettymykset. Ei siis ihme, että joukkue muodostuu todella tärkeäksi ja joukkuekavereista tulee ajan mittaan niitä parhaita ystäviä! <3


Millaisia sitten ovat parhaat ystävät? 

Näin Xonoxin kapteeni Iina vastasi kysymykseen:

- ihania
- luotettavia
- rakkaita
- jaksavat kuunnella, kun on huolia
- tsemppaavat, kun ei mene hyvin
- jakavat vaikeat ja iloiset asiat kanssasi
- ovat valmiita joustamaan asioissa
- jaksavat hymyillä ja nauraa kanssasi, vaikka onkin huono päivä


Parhaat ystävät ovat kuin XoNoX! <3

<3 Love you X <3


















sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Ohjelmapäivä

Tänään vietettiin jälleen 9 tuntia treenisalilla ohjelman kimpussa. Aamu alkoi vähän harmillisissa merkeissä, kun kaksi tytöistä joutui jäämään kotiin sairastamaan :( Matkalla Paattisten koululle alkoi muutamissa autoissa tulla jo hiukan epäusko, kun ajomatka keskellä ei mitään tuntui kestävän hieman liian pitkään...hyvin kuitenkin kaikki kyydit löysivät Paattinen-cityyn ja jo perinteeksi muodostuneen Etsi sisäänkäynti-projektin myötä päästiin alkamaan leiripäivä ajoissa :D Päivä aloitettiin sillä, että kokeiltiin ja tehtiin (toivottavasti) viimeisiä isompia muutoksia ohjelmaan ja kuvioihin. Saatiinkin pari kohtaa toimimaan paljon aiempaa paremmin, jes! :) 



Muutaman tunnin puurtamisen jälkeen pidettiin ruoka-/lepotauko. Kiitos vanhemmille lämpimän ruuan organisoimisesta paikalle! 


Ruuan jälkeen käytiin ulkona haukkaamassa raitista ilmaa, ennen kuin taas jatkettiin treenaamista. Tehtiin vielä muutamia pikkumuutoksia sekä tarkennuksia ohjelmaan ja sitten kuvattiin jokaisen tytön tasapainot videolle. Videolta tytöt sitten katsoivat omat virheet ja tekivät ne korjattuina parin kanssa.


Viimeiset leiritunnit käytettiin ohjelman hiomiseen ja laskujen tarkistamiseen. Moni kohta selkiytyikin mukavasti ja oltiin supertehokkaita, vaikka väsy varmasti vähän jo alkoikin painaa pitkän päivän loppupuolella! :) 



Päivän päätteeksi kuvattiin vielä ohjelma videolle, jotta nähdään mitä saatiin aikaiseksi Päivä oli pitkä ja vaati paljon keskittymistä eikä "urheilu"vammoiltakaan vältytty, kun muutamat kynnet ja yksi epäonninen nenä kokivat kovia päivän mittaan... :/


Upeasti tsempattu päivä tytöt, samalla tsempillä jatketaan! <3