Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

tiistai 20. joulukuuta 2011

Treenikuulumisia ennen joulua

Ollaan välinemestaruuskisojen jälkeisissä treeneissä tehty liikkuvuus- ja voimatestejä! Jenny lähti Thaimaahan (epistä ;)) ja Emmyllä oli töitä, joten Miia mittasi meidän kaikkien liikkuvuustestien tulokset, jossa olikin aikamoinen homma, koska meitä on niin paljon! Testit menivät kuitenkin hyvin ja niistä saatiinkin paikat kipeiksi!

Vimpoissa treeneissä ennen joululomaa kokeiltiin myös erilaisia liikkeitä tulevaan ohjelmaan. Niitä täytyykin nyt alkaa harkata!

Nyt alkaakin ansaittu joululoma, jolla on tarkoitus levätä, herkutella ja tietenkin myös vähän venytellä ja harjoitella tulevaan ohjelmaan tulevia liikkeitä!

Uusi kausi, uudet kujeet, mutta vielä muistoja viime kaudesta! <3

-Laura ja Nea M.-


Ps. Osassa kuvissa tapahtui jotain kummallista venymistä, kun lisäsin ne blogiin, mutta näillä mennään :D






5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa, Thaimaahan! kyllä kelpais!! :)

odotan jo innolla uutta ohjelmaa! :) tsemppiä! <3

laura kirjoitti...

niin kelpais monelle muullekki! :) ja kiitos!!

Anonyymi kirjoitti...

ootteko alottanu tekee jo uutta ohjelmaa? ja tsemppiä keväälle<3<3<3

Anonyymi kirjoitti...

nousetteko te nyt sm sarjaan?:)

Xonox kirjoitti...

Joo, ei ollu hullumpi reissu ollenkaan ;) Ohjelma tehdään tässä joululoman aikana ja sitten opetetaan tytöille. Pysytään keväällä 12-14-vuotiaiden sarjassa, joka tosin ensi vuonna on myös SM-sarja :) Kiitos tosi paljon tsempeistä!!

-Jenny-