Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

lauantai 20. elokuuta 2011

Tyttöjen esittelyt!

Tyttöjen esittelyt on nyt julkaistu omalla sivullaan. 
Pääset lukemaan esittelyjä, kun klikkaat tuolta sivupalkin yläosasta sivulle Tyttöjen esittely :)


16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jes! Tätä on odotettu :)
Tsemppiä syksyyn! <3

Anonyymi kirjoitti...

moikka! voitteko kertoa että mistä muista joukkueista tyttöjä on tullut xonoxiin? ärsyttävää kun tunnistaa monta tyttöä muttei millään saa päähän, että mistä joukkueesta he ovat :)

Anonyymi kirjoitti...

Suosikse jotenki tota uutta annaa, ku ootte pistäny sen toho ekaks vaik Aino on aakkosten eka:O Aika outoo jos tollee suosii...

Xonox kirjoitti...

Tämänhetkiseen kokoonpanoon on tullut tyttöjä TNV:n ja Lahjan tyttöjen joukkueista sekä oman seuran telinevoimistelusta.

Eiköhän se nyt ole aika selvää, että joukkueessa ei suinkaan suosita ketään tarkoituksella vaan kaikkia kohdellaan mahdollisimman tasapuolisesti ja reilusti. Tässä tapauksessa on ihan kyse mun vahingossa tapahtuneesta aakkostamisongelmasta :D Ja nyt on laitettu järjestys oikein...

Kiitos tsempeistä! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Te ootte ihanii<3

Anonyymi kirjoitti...

kuka on tullut tnv:stä ?

Anonyymi kirjoitti...

Mitä toi geokätkeily on? xD

Anonyymi kirjoitti...

^ samaa mä kans ajattelin xdd (siis geokätkeily)

Xonox kirjoitti...

Aino on voimistellut pienempänä TNV:ssä. En itseasiassa osaa sanoa tarkemmin, millaista on tuo geokätköily. Tytöt voi varmaan halutessaa selventää :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

geokätköily on vähän niinku suunnistusta, koordinaateilla etsitään kätköjä

t.Nea J.

Anonyymi kirjoitti...

Ootte nii ihana joukkue!!!!!!!! Ihana, ihana, ihana, ihana, ootte sitä paitsi nii hyvii:D Tsemppii syksyyn XoNoX!!!;)

laura kirjoitti...

voi kiitos paljon :)<3

Anonyymi kirjoitti...

käyn joka päivä kattoo et joko teilt on tullu se haaste, mut ei vielkää oo tullu! :D

Xonox kirjoitti...

Postaus on jo viittä vajaa valmis, enää parit kuvat odottavat lisäämistä ja sitten saadaan haaste julkaistua. Eli varmaan parin päivän sisällä on valmista :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

mikä liike on pantteri?

Xonox kirjoitti...

Sellainen liike, missä polviseisonnasta "hypätään" taaksepäin kyynärpäiden varaan siltaan ja siitä jalat pään yli rintaseisonnan kautta vatsalleen. Toivottavasti tajusit! :D

-Jenny-