Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

torstai 4. elokuuta 2011

Esiintyminen Kalevan kisojen avajaisissa tänään!

Xonox esiintyy yhdessä n. 100 muun urheiluliittolaisen voimistelijan ja cheerdancerin kanssa tänään jokirannassa teatterisillalla. Kyseessä on yleisurheilun Kalevan kisojen avajaiset ja juhlallisuudet alkavat klo 18.30. Tervetuloa katsomaan :)


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten esiintyminen meni, ois kiva kuulla? Ja katoin noit edellisii kommenttei, ni teijät oli kans haastettu siihen kuvapostausjuttuun mikä nyt kiertää monessa blogissa, voisitteko pliis tehä sen kans!! Ois niin kiva nähädä teiltä paljon kuvia :)

Xonox kirjoitti...

Esiintyminen meni hyvin, siitä on tulossa postaus myöhemmin.. Ja kuvahaaste on otettu vastaan.. Se tosin ilmestyy vasta kun saadaan muut rästiin jääneet postaukset julkaistua ;)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

mikä kuvahaaste juttu ?

Anonyymi kirjoitti...

Oliko Kalevan kisojen avauksessa koko joukkue voimistelemassa, vai vaan osa? Ajattelin vaa, ku en nähny ku pari tyttöö? Kiitos jos vastaatte mulle! :) :)

Xonox kirjoitti...

Kuvahaaste on täällä blogeissa kiertävä postaus, johon tulee eri otsikoiden alle niitä kuvastavia kuvia. Melkein koko joukkue oli avajaisissa esiintymässä, mutta tytöt olivat vähän eri puolilla lavaa...

-Jenny-