Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

torstai 6. tammikuuta 2011

Ohjelmaleiripäivä

Loppiaspäivää vietettiin treenisalilla uutta ohjelmaa opetellessa. Joululomilta palattiin siis rytinällä jumppa-arkeen :) Aamulla aikaisin aloitettiin heti ohjelman sarjojen opettaminen tytöille. Puolen päivän jälkeen käytiin välillä syömässä ja keräilemässä voimia loppupäivää varten. 


Sitten vatsat täynnä olikin taas hyvä jatkaa ohjelman opettelua sekä kuvioiden kokeilemista. 


Tytöt jaksoivat hienosti tsempata pitkästä päivästä huolimatta ja saatiin ohjelmaa opetettua melko pitkälle! Muutamista kohdista alkoi jo näkyä hiukan esimakua tulevasta, vaikka pikkaisen vaikuttaisi olevan vielä hiottavaa suorituspuolessa ;)  


Huomenna onkin sitten lähtö Kisakallioon liiton ringin leirille, joten nyt vaan kunnon lepoa ja hyvät yöunet, että jaksetaan tsemapata viikonloppu täysillä :)


9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihana toi viiminen kuva!!! :)

Anonyymi kirjoitti...

onko teillä kolme uutta tyttöä joukkueessa? :o

Anonyymi kirjoitti...

mitä nuo oranssit pallerot on joita tytöt syö tossa ekassa kuvassa? ja hieno kuva tuo toka kuva, jotenki jännittävä (;
tuli vaa mielee että onko teillä joukkueessa muute ketkää siskoksia ku katsoin kuvia ja jotkut näytti hiemän samannäkösiltä (:

Anonyymi kirjoitti...

Miksi kuvissa tyttöjä on vain 12? :-o

Xonox kirjoitti...

Ei ole kuin yksi uusi tyttö joukkueessa. Tytöt syö kiinalaisessa ravintolassa friteerattua kanaa eli niitä on ne pallerot :) Ei oo yhtään sisaruksia joukkueessa. Ja kaikki tytöt eivät päässeet leirille.

Viimeiselle anonyymille: Emme vanhempien toiveesta voi yhdistää tyttöjen nimiä kuviin, joten joudumme valitettavasti poistamaan sellaiset kommentit, joissa nimetään tyttöjä kuvista.

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

onko bixbeissä jonkun xonoxin isosisko, vai näyttääkö vaan muuten vaan samalta? :)
uskon että taas tulee teiltä huippuohjelma!

BIXBIT kirjoitti...

onhan meissä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kisaako teistä kaikki??

Xonox kirjoitti...

Kyllä lähtökohtana on, että kaikki kisaavat! :)

-Jenny-