Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Lumiukot gallupin voittoon!

Esittelykuvakyselystä muodostui tiukka kaksinkamppailu lumiukkojen ja nukkuvien keijujen välillä. Alkuun näytti siltä, että voiton vie nukkuvat keijut, mutta viimemetreillä lumiukot otti loppukirin ja ylsi kyselyn voittoon äänin 70-66 :) Äänestäjiä oli jälleen runsain mitoin lähes kaksisataa, kiitos kaikille äänensä antaneille!

Ps. Näköjään kuvan jo ennestään hiukan heikko laatu jotenkin kärsi tossa, kun latasin sen tohon esittelykuvaksi, joten koittakaa kestää, vaikka onkin suhruinen kuva :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

teettekö ennää ollenkaa sellasta taitokuva juttua tonne ylös.?:)
onko ohjelma jo hyvin pulkassa vai vielkö pitää paljonkin hioa?
tsemppiii kisoihin<3

Xonox kirjoitti...

Kyllä varmaankin jossain vaiheessa otetaan uudetkin taitokuvat, mutta ei varmaaan ihan heti lähiaikoina, sillä vanhat kuvat on vielä suht tuoreita.

Ohjelma on vielä melkoisen vaiheessa, sillä ollaan nyt alkuvuodesta keskitytty aika paljon harjoittelemaan uusia vaikeusosia, jotka ovatkin menneet hienosti eteenpäin :)

Kiitos kovasti tsempeistä! :)

-Jenny-