Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

lauantai 24. lokakuuta 2009

Onnistunut kisakauden avaus Cailap Cupissa!

Lauantaina aamutuimaan Xonox tuli pirteänä Kupittaan urheiluhallille valmistautumaan tulevaan kisapäivään. Aamun virallisten harjoitusten suoritus meni suhteellisen hyvin, vaikkakin lopullinen lataus tekemisestä vielä puuttui. Heti harjoitusten jälkeen alettiin laittaa joukkuetta kisakuntoon. Emmy joutui olemaan harmikseen kisapäivän töissä, joten Jennyllä ja Miialla oli kädet täynnä hiustenlaittoa ja meikattavaa. Heti, kun oltiin saatu hiukset ja meikit laitettua, suuntasi Xonox syömään vatsat täyteen makaronilaatikkoa. Ruuan jälkeen taas tultiin reipasta vauhtia avajaismarssiin. Marssin jälkeen Xonox katseli vähän aikaa kisoja ja keräsi latausta omaan kisasuoritukseensa.

Kisalämpässä tsemppi ja hyvä fiilis näkyi selvästi, ja saimme hyvin kerrattua ohjelmaa yhdessä läpi. Lavalle saatiinkin aplodien siivittäminä ryhdikkäitä ja pirteitä Xonox-tyttöjä. Tytöt suorittivat ohjelman täsmällisesti ja ilmeikkäästi. Suoritus oli tähän mennessä paras, jonka tytöt ovat tehneet, joten siihen oltiin todella tyytyväisiä! :) Joitakin virheitä ja epätarkkuuksia toki mukaan vielä mahtui, mutta onneksi tässä on vielä aikaa tehdä töitä ohjelman kanssa ja harjoitella suoritusvarmuutta paremmaksi ennen loppukauden kisoja. Etenkin ohjelman loppuosa kaipaa vielä treenausta. Xonox-piirissä oli jännittynyt tunnelma, kun odoteltiin kategoriatulosta. Ja taisi valkkujakin ihan pikkuisen jännittää :). Ilo olikin suuri, kuulimme sijoittuneemme upeasti kategoriaan 2 heti kauden ensimmäisissä kisoissa! 10-12-vuotiaiden sarjassa oli 27 joukkuetta ja sarja kesti ihan kisojen loppuun asti. Niinpä koko Xonox-tiimin vatsoissa lenteli perhosia koko päivän ajan, kun odoteltiin muiden joukkueiden tuloksia ja sitä, mihin asti oma tulos riittää. Vihdoin kisojen päätyttyä kuulutettiin 10-12-vuotiaiden palkittavat joukkueet: Ovon Siriukset (kat.1), VVS Isabel (kat.2) sekä TuUL Xonox (kat.2)! Riemukiljahdusten kera tytöt säntäsivät pukemaan päälleen kisapukuja ja suuntasivat valkkujen kanssa palkintojenjakoon. Tämä oli huipputapa aloittaa kisakausi, jatketaan samaan malliin ja tehdään kovasti töitä, että saadaan suoritusta yhä parannettua. Hienosti tsempattu ja ilmennetty Xonox! Puss! :)


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voisitteko laittaa nettiin suorituksenne? :) en ehtiny nähä sitä kokonaa :( Oliks se tarkotuksella vai sattumaa et teil oli sama musiikki ku cobolteil? :)

Xonox kirjoitti...

Itselläni on vain huono videoversio kisoista, vähän turhan kaukaa otettu ja sähläsin siinä jännityksessä sen verran, että myös ohjelman alkutahdit jäivät videolta puuttumaan :D Joten varmaankaan näistä ekoista kisoista ei vielä tule nettiin videota, mutta varmasti joistakin tulevista kisoista saadaan video myös nettiin.

Sekä Cobolt- että Xonox-valkut valitsivat musiikkinsa jo aikaa sitten tietämättä vielä silloin toisen joukkueen musavalinnasta. Eli emme suinkaan tarkoituksella samaa musaa valinneet. :)

-Jenny-