Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Lihashuoltoa ja näyttö tuomariseminaarissa

Tiistaina 5.3. päästiin osallistumaan Turun Urheiluliiton järjestämään lihashuoltoiltaan. Aluksi Nooralotta Nezirin valmentaja kertoi heidän joukkueen lihashuollosta, sitten fysioterapeutti kertoi lihashuollosta ja palautumisesta yleisesti. Lopuksi pidettiin 45 minuutin palauttava/huoltava harjoitus, johon kuului muutamia lihaksia, venytyksiä, kiertoja ja yläselän ja rintakehän avauksia. Opittiin paljon uusia juttuja, joita voi jatkossa tehdä myös treenisalilla (:

-Henna-

Viime lauantaina lähdettiin esittämään kisaohjelmaa SM-tuomariseminaariin Kisakallioon kolmelta Flexin kanssa yhteisbussilla! Matka meni nopeesti ja alettiin lämpätä heti ku päästiin perille. Oltiin suoritusvuorossa ensimmäisinä. Suokka meni aika yhdenaikaisesti ja muutenkin ihan ok lukuun ottamatta paria isoa henkilökohtaista virhettä! Oman suorituksen jälkeen katottiin vielä näytös loppuun. Paljon hienoja ohjelmia tulossa tänä keväänä! :) Näytöksen loputtua lähdettiin bussilla kotiin ja valkut jäi kyselemään tuomareilta palautetta ohjelmasta.

-Iina-



8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ootte parhaita !!<3

Anonyymi kirjoitti...

Saitte varmasti hyödyllisii vinkkejä ! :-) TSEMPPII !!!

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon Xonox!

Anonyymi kirjoitti...

Ootte tosi nättei =) Tsemppiä ihan supersuper paljon !<3<3

Anonyymi kirjoitti...

Mikä teijän musiikki on täl kaudel? :)

Anonyymi kirjoitti...

Ootte ihan sairaan hyvii !

Anonyymi kirjoitti...

Teijjän kisapuvut on aivan sairaan upeet !!<3<3<3 ootte selvästi nähny paljon vaivaa !

Xonox kirjoitti...

Kiitos paljon kaikille! :) Musiikkia en osaa nyt tältä istumalta valitettavasti sanoa...

-Jenny-