Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Haastepostaus

Tässä tulee vihdoin haastepostaus. Kuvia en saanut teknisten ongelmien vuoksi liitettyä mukaan, joten pahoittelut siitä!

Joukkueen motivoitunein
Taika, kaikki

Joukkueen nauravaisin
Ellen

Joukkueen viisas
Nea J.

Joukkueen kiltein
Nea J., Sonja

Joukkueen uusin tulokas
Iida

Joukkueen hassuin
Laura

Joukkueen käytännöllisin
Nea J.

Joukkueen nuorin
Iina

Joukkueen taiteellisin
Taika

Joukkueen blondi
Henna, Janina, Laura

Joukkueen rauhallinen
Sonja, Aino, Nea J

Joukkueen tunnollinen
Taika, Sonja, Saara

Joukkueen paparazzi
Ellen

Joukkueen kisapanikoija
Henna

Joukkueen tsemppari
Iina

Joukkueen aurinkoinen
Ellen, Aino

Joukkueen prinsessa
Janina, Ellen

Joukkueen reipas
Ellen

Joukkueen nostettava
Henna?

Joukkueen haba
Iida

Joukkueen musikaalinen
Nea M.

Joukkueen puheliain
Laura


HAASTAMME SAFIIRIT TWISTIN! :)

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Jee, vahvistusta tiimiin! :)

Eilen tytöt kokivat treeneissä iloisen yllätyksen, kun valmentajakolmikko muuttui nelikoksi Henna Harjanteen liityttyä mukaan Xonox-tiimiin :)
Henna on menestyksekkäästi valmentanut Turun Jyryssä Pippurit-joukkuetta useita vuosia ja Team Turku-yhdistelmäjoukkuetta Pippureiden ja Bixbien yhdistyttyä viime kaudella. Lisäksi Henna on pitkään valmentanut naisten kilpasarjassa kisaavaa Cowahit-joukkuetta.

Ollaan kaikki tosi innoissaan vahvistuksesta ja toivotetaan Henna lämpimästi mukaan Xonoxiin! <3

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kevätnäytös ja yhteistreenit Starlien kanssa!

Tiistaina 15.5. oli Turun Urheiluliiton kevätnäytös Lietohallissa. Siellä saimme viimeisen kerran esittää tämän kauden upean kisaohjelmamme. Kaikki saapuivat paikalle puoli kuusi hiukset ja meikit kunnossa valmiina lämppään. Valitettavasti meillä oli pari tyttöä sairastunut, joten jouduimme tekemään vajaalla kokoonpanolla. Juhlan juonsivat oma jojomme Krista eli Martta ja seuran puheenjohtaja Pirjo eli Terttu. He kertoivat hauskasti tarinaa samalla, kun ohjastivat esiintyjiä lavalle. Oma esityksemme oli vasta loppupäässä, joten meillä oli runsaasti aikaa valmistautua. Suoritus ei ollut aivan parasta Xonoxia, mutta saimme paljon kannustusta. Kiitos kaikille esiintyjille hyvästä näytöksestä! 


Viime viikon torstaina meillä oli poikkeukselliset yhteisharjoitukset Starlien kanssa Jumppalassa. Paikalla oli Starlien ja meidän omia valmentajia, jotka vuorollaan pitivät oman osuutensa treenistä. Treeniin kuului alkulämmittelyä, venyttelyä, perustreeniä, akrobatiaa, tasapainoja sekä loppuvenyttely. 



Treeni oli mukavaa vaihtelua ja kaikki oppivat jotain uutta. Kiitos Starlit!


-Iida & Nea M.-