Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Jee, vahvistusta tiimiin! :)

Eilen tytöt kokivat treeneissä iloisen yllätyksen, kun valmentajakolmikko muuttui nelikoksi Henna Harjanteen liityttyä mukaan Xonox-tiimiin :)
Henna on menestyksekkäästi valmentanut Turun Jyryssä Pippurit-joukkuetta useita vuosia ja Team Turku-yhdistelmäjoukkuetta Pippureiden ja Bixbien yhdistyttyä viime kaudella. Lisäksi Henna on pitkään valmentanut naisten kilpasarjassa kisaavaa Cowahit-joukkuetta.

Ollaan kaikki tosi innoissaan vahvistuksesta ja toivotetaan Henna lämpimästi mukaan Xonoxiin! <3

21 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

milloin se haaste julkaistaan?

Anonyymi kirjoitti...

Hei millon teette sen haastepostauksen?:)

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuinka IHANAA<3 :) Lisää huippuvalmennusta teille! Oon iloinen teidän puolesta! :--)

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja vielä tohon lisäys että miksi Henna ei valmenna enää heitä? :)

Xonox kirjoitti...

Haastepostaus on työn alla :) Team Turku lopetti viime kauteen, mutta Cowahit-joukkuetta Henna valmentaa yhä :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Täähä oli hyvä uutinen! :)

Anonyymi kirjoitti...

lopettaaks team turku

Anonyymi kirjoitti...

Ai lopettiks Team Turku??

Innokas kirjoitti...

Lopettiko Team Turku kokonaan? Voi ei kai, he olivat niiiiin hyviä!!!? :OO

Mutta hienoa, nyt on lisää mahtavia valkkuja Xonoxeilla, odotan innolla uutta ohjelmaa, kun mukana on uusia näkökulmia!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun uus valkku ja varmasti todella hyvä!<3 :) Voisiko jossain vaiheessa tulla postaus uudesta valkusta millainen hän on, kuva tai jotain sellaista?:) Henna on kyllä vasta teille uusi mutta tälläistä kävi vaan mielessä. :D

Anonyymi kirjoitti...

<3 :)

Essi kirjoitti...

Meidän blogissa on teille haaste :)

Anonyymi kirjoitti...

onko anna lopettanut ?

Anonyymi kirjoitti...

Kuka on Xonoxin kapteeni? :)

Anonyymi kirjoitti...

koska postaatte ?

Anonyymi kirjoitti...

Millo tulee uutta postausta ? käyn tääl joka päivä ja petyn kamalasti ku ette oo postaillu. mut jos ei oo aihetta nii minkäs sille voi mut jos pystytte nii nopeesti uutta postausta kehiin:)<3

Anonyymi kirjoitti...

XoNoXin kapteeni o Iina. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ootan kans hirveesti uutta postausta<3 =))

Anonyymi kirjoitti...

Käyn kans kattoo tääl joka päivä et joko ois uutta<3 :)

Anonyymi kirjoitti...

Oliks teil jotkut päättärit ja tuleeks niistä juttua? :)

Xonox kirjoitti...

Kyllä Team Turku tosiaan on lopettanut. Valkku-Hennasta voidaan varmasti syksyn puolella tehdä jonkinlaista esittelyä :) Anna jatkaa voimistelua toisessa joukkueessa :) Iina on Xonoxin kapteeni.

Postauksia ei kesällä tule ihan yhtä tiuhaan, kuin keskellä kautta, mutta yritetään tännekin saada silti vähän enemmän eloa tässä kesän aikana :) Päättärit pidetään vasta kesäloman lopuksi, jotta saadaan kaikki mukaan. Mutta postausta luvassa niistä silloin sitten! :)

-Jenny-