Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kevätnäytös ja yhteistreenit Starlien kanssa!

Tiistaina 15.5. oli Turun Urheiluliiton kevätnäytös Lietohallissa. Siellä saimme viimeisen kerran esittää tämän kauden upean kisaohjelmamme. Kaikki saapuivat paikalle puoli kuusi hiukset ja meikit kunnossa valmiina lämppään. Valitettavasti meillä oli pari tyttöä sairastunut, joten jouduimme tekemään vajaalla kokoonpanolla. Juhlan juonsivat oma jojomme Krista eli Martta ja seuran puheenjohtaja Pirjo eli Terttu. He kertoivat hauskasti tarinaa samalla, kun ohjastivat esiintyjiä lavalle. Oma esityksemme oli vasta loppupäässä, joten meillä oli runsaasti aikaa valmistautua. Suoritus ei ollut aivan parasta Xonoxia, mutta saimme paljon kannustusta. Kiitos kaikille esiintyjille hyvästä näytöksestä! 


Viime viikon torstaina meillä oli poikkeukselliset yhteisharjoitukset Starlien kanssa Jumppalassa. Paikalla oli Starlien ja meidän omia valmentajia, jotka vuorollaan pitivät oman osuutensa treenistä. Treeniin kuului alkulämmittelyä, venyttelyä, perustreeniä, akrobatiaa, tasapainoja sekä loppuvenyttely. 



Treeni oli mukavaa vaihtelua ja kaikki oppivat jotain uutta. Kiitos Starlit!


-Iida & Nea M.-

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onks teihin tullu uusii tyttöi, vai miks tos teijän ja starlien kuvas on noin paljon? :D ja näyttää enemmän teijän ikäsiltä ku starleilta.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Oli varmaan kivaa :) Hiuka ootte notkeit!!<3

Anonyymi kirjoitti...

En oo varma , mutta on mahdollista että olen väärässä ;-)

Siis, tossa jossa joukkueitten omia blogeja niin siinä lukee Isabel ,mutta kun sitä klikkaa tulee Team Vantaa jr. blogi?!:D

(Mahdollista että lempinimi:-)

Anonyymi kirjoitti...

Starleja taitaa olla reilusti yli 20 tyttöä tällä hetkellä, joten se selittää yhteiskuvan tyttöjen määrän.

Xonox kirjoitti...

Juu, Starleja on kaksi joukkueellista, joten siksi noin suuri määrä tyttöjä kuvassa :) Ja oli kyllä mukavaa treenata yhdessä toisen joukkueen kanssa ja eri valkkujen johdolla. Team Vantaa jr. oli aiemmin Isabel, joten siitä on jäänyt blogilistaan vanha nimi. :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Voiko teihin vielä hakea? Onko tullut uusia?

Xonox kirjoitti...

Voi hakea, rohkeasti vain yhteydenottoa valkkuihin :) Valkkuihin on jo oltu yhteydessä, palataan kokoonpanoasioihin sitten myöhemmin :)

-Jenny-