Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

TUL:n piirin kisat ja kuvia Cailapista

Eilen kisakausi sai jatkoa, kun Kupittaalla käytiin TUL:n piirin kisat. Ennen virallisia harjoituksia ehdittiin laittaa kaikille nutturat ja vähän aloitella meikkejäkin. Aamuharkka oli ihan ok, mutta vielä jäätiin lisää tiukkuutta, fiilistä ja tarkkuutta kaipaamaan. Virheiden korjauksen ja loppuverkan jälkeen tehtiin loput meikit ja lähdettiin Kupittaan paviljonkiin syömään. Syömästä ehdittiin takaisin hallille kisojen alkuun mennessä ja ehdittiin seurailemaan ensimmäisiä ohjelmia ennen kuin oli aika alkaa keskittyä omaan suoritukseen. Aloitettiin fiilistely ja valmistautuminen kuuntelemalla musaa ja tekemällä ilme- ja markkikierroksia. Sitten olikin aika aloittaa kisalämppä, johon oli hyvin aikaa, sillä kisat etenivät melko hitaasti. Pian oltiin taas Xonox-piirissä, viimeiset tiukat jalat, relevet ja huuto ja Xonox oli valmiina astumaan matolle ja näyttämään viime viikon kisojen jälkeen todellisen luonteensa ;) Ennen kaikkea haluttiin nyt vapautunut ja vahva suoritus ilman turhaa jännitystä. Lisäksi tavoitteena oli saada ohjelman tunnelma välitettyä katsomoon vahvalla ilmaisulla. (Saara Kuusinen kävi kisoja edeltävällä viikolla auttamassa meitä ilmaisun kanssa, iso kiitos Saaralle!)

Suoritus alkoi vahvasti ja haettu tunnelma saavutettiin hyvin :) Ohjelman keskivaiheilla koitti viimeksi kompastuskiveksi muodostunut vaihtoheitto, mikä aiheutti melkoisia sydämentykytyksiä ainakin katsomon puolella. Heitto ei sujunut virheittä, mutta nähtiin upeita pelastuksia ja suuremmilta virheiltä vältyttiin :) Loppua kohden ohjelma alkoi hieman hajoilla ja tuli muutamia eriaikaisuuksia ja henkilökohtaisia virheitä. Edeltävällä viikolla tehtyihin muutoksiin oltiin kuitenkin tyytyväisiä, vaikkakaan uudet kohdat eivät vielä olleet ehtineet hioutua täysin yhtenäisiksi. Kokonaisuutena ohjelma sujui jo todella paljon paremmin ja varmemmin kuin ekoissa kisoissa, mihin oltiin tosi tyytyväisiä! :) Vielä suoritukseen jäi kuitenkin petrattaavaa, joten täysin tyytyväisiä suoritukseen ei voitu olla. Suunta kuitenkin on hyvä ja nyt jatketaan salilla ohjelman hiomista yhä parempaan kuntoon. Ohjelmassa on otettu tietoisia riskejä ja laitettu sinne vaikeita vaikeusosia jatkoa ajatellen, joten työtä riittää, mutta onnistuessaan saadaan kokonaisuudesta varmasti näyttävä :) Onnistuneempi suoritus näkyi onneksi myös pisteissä: TV 5.85 AV 3.4 EXE 7.65 YHT. 16.9, lisäksi saatiin bonusta taito-osista. Iloksemme pisteet riittivät kisan voittoon :) Onnea myös kaikille muille mitalisteille!




Ensi viikolla kisataan jälleen Kupittaalla, tällä kertaa on vuorossa Aluemestaruuskilpailut. Nähdään siellä! :) 

Ps. Cailap-postaukseen on nyt myös lisätty kuvat, käykää kurkkaamassa!

Tässä taannoin oli myös kysely, jossa kysyttiin, että mitä sarjoja eniten odotetaan Cailapissa. Kysely jotenkin vähän sekoili ja oli päättymisen jälkeen jonkin aikaa näkymättömissä, mutta nyt tulokset taas näkyivät, joten tässäpä nekin nyt vähän näin jälkikäteen :)

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienot puvut! Ja ootte muutenki kaikki tosi kauniita! (:

Mikä teijän teema on?

Ja tsemppii vielä tuleviin kisoihin! :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihania ootte ! ONNEA KULLASTA XONOX OOTTE PARHAITA!<3<3<3 Upea ohjelma ja kyllä se täydelllinen suoritus sieltä tulee ;) kai kauden loppuun saadaan video?

Anonyymi kirjoitti...

upeet puvut! :) tuleeks videoo lähiaikoina? :))

Xonox kirjoitti...

Kiitos paljon! :) Teemakysymykseen on vastattu tuolla aiempien postausten kommenteissa, käypä sieltä vilkaisemassa :) Video tulee, mutta varmasti vasta sitten loppukaudesta...

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaiset Xonox-tytöt !<3 Ootan ihan sikan videoo. :) TSEMPPIÄ !! Kuinka moniin välinekisoihin ootte menossa?

Anonyymi kirjoitti...

Mikä nefrien teema on ( keltapukuisten siis )

Anonyymi kirjoitti...

Teillä on niin ihana musiikki! <3 Eiks se oo siitä Skyrim pelistä tai joku sellanen? :) Ja teidän se iso vaihto ja alun heitto mis ne kolme vannetta menee silleen ni ne on ihan sairaan hienoja, tuli kylmät väreet eilen aluekisoissa! <3

Anonyymi kirjoitti...

Teil meni sikahyvi eilen<3 ONNEA ! :)

Xonox kirjoitti...

Kiitos paljon tsempeistä ja kannustuksesta! :) vielä on edessä Espoo Cup ensi viikonloppuna ja SM-kisat. Nefrien teemaa kannattaa kysäistä heidän omassa blogissaan :) musa on tosiaan Skyrim-pelistä. Kiva kuulla, että saatiin aikaan kylmiä väreitä! Toivottavasti nappisuorituksella saadaan niitä koko yleisöön :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Kyl tuli kylmät väreet eilisestä! KIITOS<3 Ootte niin taitavii ja notkeita ;) Oli pakko tul paikanpääl kattoo ja etenki tejän takii =) Terveisin XonoX-idoli ! <3

Anonyymi kirjoitti...

Kyl tuli kylmät väreet eilisestä! KIITOS<3 Ootte niin taitavii ja notkeita ;) Oli pakko tul paikanpääl kattoo ja etenki tejän takii =) Terveisin XonoX-idoli ! <3

Anonyymi kirjoitti...

^^ anteeks kaks kertaa tuli x)

Xonox kirjoitti...

Kiitos paljon <3

-Jenny-

maionjagger kirjoitti...

TINNATI PULLET DE - TINNATI PULLET DE
TINNATI PULLET DE SBO-CZEN. $8.95. FOR SALE! · TINNATI titanium security PULLET rocket league titanium white octane DE ABO-TINNATI. $7.95. titanium nose jewelry FOR SALE! omega titanium · TINNATI PULLET DE. $9.95. FOR SALE! · TINNATI PULLET DE ABO-TINNATI. $7.95. FOR SALE! · TINNATI used ford edge titanium PULLET DE ABO-TINNATI.