Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

torstai 15. marraskuuta 2012

Aluemestaruus!

Lauantaina kisattiin jo kauden kolmannet kilpailut kupittaalla, tällä kertaa oli panoksena aluemestaruus. Aamu sujui tuttuun tapaan: lämppä, harkka, hiukset, meikit, avajaismarssi... Marssin jälkeen lähdettiin heti Kupittaan paviljonkiin syömään lihapullia ja muusia, mums! :P Syömisen jälkeen ehdittiin katsoa muiden suorituksia jonkin aikaa, sillä kisat etenivät melkoisen hitaasti. Kuunneltiin myös kisavalmistautumis-CD, jotta saataisiin hyvä lataus omaan suoritukseen :)
Kisalämpässä oli hyvin aikaa tehdä kaikki suunnitellut jutut ja kisojen hitaan etenemisen vuoksi myös muutamat ylimääräiset ilmaisu- ja mielikuvakierrokset. Onneksi pian päästiin kuitenkin harkkamatolle tekemään viimeiset kohdat ja sitten maton reunalle odottelemaan omaa vuoroa. Maton reunalla saatiinkin odotella KAUAN ja tehdä kisarutiinit muutamaan otteeseen :D Hyvän kannustuksen siivittämänä Xonox asteli hetken päästä matolle ja asettautui alkuasentoon.

Ohjelman alkupuoli meni hyvin ja nähtiin onnistumisia. Keskivaihella alkoi näkyä pieniä eriaikaisuuksia ja loppua kohti mukaan mahtui myös muutama isompi välinevirhe. Ei siis vielä onnistuttu tekemään matolla onnistunutta suoritusta, johon voitaisiin olla tyytyväisiä, vaikka suoritukseen mahtui kyllä paljon hyvääkin! Käytiin yhdessä läpi suoritusta ja valmistauduttiin pisteiden kuunteluun.

Tällä kertaa pisteitä tuli TV 5.75 AV 2.95 EXE 7.75 YHT. 16.45, lisäksi saatiin ryhtibonus. Sijoitus siis 1/4, jolla uusittiin aluemestaruus, jee! :) Muutamia muutoksia on luvassa vielä ensi kisoihin, mutta yhdessä todettiin, että rankasti helpottamaan ei ruveta, vaan treenataan ohjelmaa ahkerasti ja päättäväisesti :)


Seuraavat kisat ovatkin jo ensi lauantaina Ovo Cup Espoossa, siellä nähdään! :)

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea aluemestaruudesta! Mitkä on teijän suosikkiohjelmia tällä kaudella? :)

Xonox kirjoitti...

Kiitos paljon, tytöt voi varmaankin vastailla tähän suosikkiohjelma-kysymykseen... :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

OI ONNEA !<3 :) Tsemppiä loppukauteen ! (; Ootte ihania.<3

Anonyymi kirjoitti...

GO XONOX GO !<3

Anonyymi kirjoitti...

GO XONOX GO !<3

Anonyymi kirjoitti...

GO XONOX GO !<3

Anonyymi kirjoitti...

Oi ootte ihania<3 Rakastan teijän ohjelmaa!!

Anonyymi kirjoitti...

millon tytöt vastaa tohon kysymykseen sitte?

Anonyymi kirjoitti...

mikä teiän teema on?

Xonox kirjoitti...

Kiitos kaikille! <3 En osaa tyttöjen puolesta vastata, toivottavasti joku reipas kävisi täällä jotain kommentoimassa ;) Ohjelman taisteluhenkinen teema pohjautuu Skyrim-peliin, josta myös ohjelman musiikki on.

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Tuleeko videota kauden ohjelmasta? Milloin? Kenties OVO Cupin suoritusta, kun teillä meni silloin niin hyvin? Tykkään tosi paljon teidän ohjelmasta!

Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/user/viljai

tuolta löytyy xonoxin ohjelma :)

Anonyymi kirjoitti...

voitteko laittaa kuvan missä ootte vanteitten kanssa? (: ootte huippuja !