Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

perjantai 24. elokuuta 2012

Uusi jäsen Xonox-tiimiin, studiokuvaukset ja kyselyn tulokset

Viime kyselyssä kysyttiin treenimääriä ja vastaukset jakautuivat melko pitkälti kahden vaihtoehdon kesken. 189 vastaajasta 84 treenaa 4 kertaa viikossa ja 79 5 kertaa viikossa. Ahkeraa ja säännöllistä treeniä siis vaaditaan :)

Kesän lopulla käytiin studiolla ottamassa kuvia jaoston uudistuville nettisivuille. Oli kiva saada ammattilaisen ottamia kuvia, joita voidaan sitten myöhemmin hyödyntää ehkä muuallakin kuin nettisivuilla. Kuvia varmasti luvassa tänne blogiinkin, kunhan saadaan niitä käyttöömme. Kiitos kuvauksista Studio Peter Sebastian! :)



Sitten lisää iloisia uutisia Xonoxin kokoonpanoon liittyen, olemme nimittäin jälleen saaneet tervetullutta vahvistusta riveihimme, kun Lotta Arponen tuli joukkueen apuvalkuksi ja mukaan koreografian tekoon! Lotta on voimistellut pienestä pitäen Bixbit-joukkueessa ja viimeisen kautensa Team Turussa. Ollaan tosi iloisia, että saatiin Lotta mukaan remmiin, vielä kerran tervetuloa!!! :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko lotta sukua hennalle :) ? jos ette julkase tämmöstä tietoa nii ei tarvii vastata! tsempppii viimeselle 12-14 kaudelle <3

Anonyymi kirjoitti...

Ketä kaikki teistä oikeen lopetti kun noin vähän tyttöjä?:o ja onko yks uusi tyttö?? Mistä hän tuli?:))

Anonyymi kirjoitti...

ihanat kuvat varmaan saitte<3<3<3 :)

Xonox kirjoitti...

Lotta on Hennan sisko :) Xonoxista 3 tyttöä siirtyi seuran muihin joukkueisiin ja 1 lopetti. Ei ole tullut tällä kaudella uusia vahvistuksia muuta kuin valmennustiimiin :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Onko näit kuvia tulossa tänne blogiin, ku sanoitte et niit tulee kunhan saatte ne? :)