Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

OVO Cup

Aluekisojen jälkeinen aamu valkeni unisena, kun jo klo 6.30 starttasi bussi kohti pääkaupunkiseutua. Xonoxin lisäksi bussissa matkasivat Krysolit ja molemmat Nefrit. Ensimmäinen pysähdys oli Espoossa, missä Xonox hyppäsi ulos bussista suuntana OVO Cup. Muut jatkoivat vielä bussilla matkaa Nummelaan Mind Spa Cupiin. Toivotettiin toisillemme tsempit ja suunnattiin hallin kisakatsomoon aloittelemaan hiustenlaittoa. Vauhdilla saatiin hiukset laitettua ja sitten aloitettiinkin heti lämppäämään harkkasuoritukseen. Harjoitukset sujuivat aikaisen herätyksen ja eiliset kisat huomioon ottaen ihan ok. Suorituksen jälkeen korjattiin virheet ja sitten aloitettiin meikkaus. Samalla tytöt söivät lounaaksi pastasalaattia.



Tällä kertaa kisoissa ei ollut lainkaan marssia, joten saatiin rauhassa seurata katsomosta päivän ensimmäiset kisasuoritukset ennen kuin oli aika aloittaa oma lämppä. Espoon halli on tosi ahdas, joten lämmittelytilaa oli rajoitetusti ja jouduttiin vähän soveltamaan lämppää. Pääasia kuitenkin, että saatiin paikat lämpimiksi ja auki ennen kuin päästiin harkkatilan matolle tekemään vaikeusosia ja ohjelmaa laskulla. Xonox-piiristä huokui, että näyttämisen- ja onnistumisenhalu on kova ja sillä asenteella tytöt astelivat alueelle. Onnistunut suoritus jäi ikävä kyllä edelleen haaveeksi, sillä ohjelmassa oli jälleen harmittavasti henkilökohtaisia virheitä sekä eriaikaisuutta :/ Ohjelmassa oli kyllä monia hyviä ja onnistuneitakin kohtia ja osalla oma suoritus meni hyvin, mutta silti päällimmäisenä tunteena näkyi joukkueen kasvoilta pettymys. Xonox-piirissä katseltiin suoritusta videolta ja odoteltiin kategoriatulosta, joka oli aiempien kisojen tapaan 2.



Mitalisijoja saatiin jännätä loppuun asti, sillä yksi kakkoskategorian saanut joukkue yltäisi mitaleille. Tällä kertaa Xonox jäi harmittavaisesti niukasti mitalien ulkopuolelle sijoittuen sijoille 4-6. Paljon onnea sarjamme mitalisteille Adelielle (kat.1), Team Mineteille (kat.1) ja Mimosalle (kat.2)!

Kotimatkalle lähtiessä kaikilla oli jo kiljuva nälkä, joten välipysähdys Lohjan ABC:llä oli todella odotettu (erityisesti valkkujen keskuudessa)! Syötiin vatsat täyteen terveellistä ja ravitsevaa Hese-ruokaa ja sitten suunnattiin kotia kohti.


Loppuun vielä kaikille isille:

O I K E I N    H Y V Ä Ä
I S Ä N P Ä I V Ä Ä !

28 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Välinemestiksissä sitten näytätte niille mistä teidät on tehty! Tsemppiä! :)

Anonyymi kirjoitti...

^^ Totta! :) Ja hienosti nuo kisatkin menivät!! :)

laura kirjoitti...

kiitos paljon !:)

XoNoX-fani kirjoitti...

Teil meni tosi hyvin! Kyllä te pääkisoissa näytätte mistä te ootte tehty! ♥♥♥ :)

XoNoXiin haluaja kirjoitti...

Voiko XoNoXiin hakee tän kauden(syksy 2011)jälkeen, kun haluisin tosi paljon??? :)


Koska teil on harkkoja ja kuinka kauan ne suurin piirtein kestää?

Kiitti jos viittitte vastata! :)

Xonox kirjoitti...

Voi hakea joka kauden jälkeen! :) kannattaa olla yhteydessä valkkuihin heti pääkisojen jälkeen, niin sovitaan, koska voi tulla kokeilemaan treeneihin. Treenit on arkipäivisin 2-2,5 h kerrallaan.

-Jenny-

XoNoXiin haluaja kirjoitti...

Kiitos paljon! :)

Seuraaja kirjoitti...

koska teillä on seuraavat kisat?

Xonox kirjoitti...

Seuraavat kisat on välinemestaruuskisat 3.-4.12. Turussa :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

mikä teidän musiikki on? =) se on hyvä ja teidän ohjelma on ihana, ja te ootte tosi hyviä ja meette niin mielettömän saman aikaan vaikka teitä onki paljon =) TSEMPPIÄ KISOIHIN XONOX ♥ ootte maailman paras joukkue ja odotan aina eniten teidän ohjelmaa :)

laura kirjoitti...

voi kiitos paljon !! :) ja musiikki on eye of the tiger

Anonyymi kirjoitti...

Voimisteleeko teijän valmentaja cowahitissa? (:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa et te menette 10 koska teitä onkin niin paljon:)) jos te menisitte esim 8 tai 9 se näyttäisi heti paljon huonommalt mutt onneks ette tee niin! Tsemppii sm kisoihin :D

Kikki kirjoitti...

Öö... Niitähän on kyll 13, mut hyvä et uskaltavat mennä ees 10 moni ei uskaltaisi, joten mun mielest toi on tosi hienoo:) Samalla meiningillä vaan eteenpäin<33

Anonyymi kirjoitti...

Voitteko laittaa ohjelman nettiin sit jossain vaiheessa? :)

Xonox kirjoitti...

Joo, voimistelen Cowahit-joukkueessa :) Kiitos paljon tsempeistä! Ohjelma saadaan toivon mukaan nettiin välinemestisten jälkeen...

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Mikä teidän kevät 2011 musiikki oli?

Anonyymi kirjoitti...

se oli sellasest Annie musikaalist(:T:Henna

Anonyymi kirjoitti...

saisko tältä kaudelta uuden kuvan tohon ylös?:))

laura kirjoitti...

kyllä varmaan koitetaan muistaa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ootte niin ihanii!!!<3<3<3<3

laura kirjoitti...

kiitos paljon! <3

Anonyymi kirjoitti...

me ei ikinä saada syödä kisamatkoilla hese-ruokaa

Anonyymi kirjoitti...

varmaan melko monet joukkueet syövät hese-ruokaa, sillä se on nopeaa, kiireellisen aikataulun takia. ja on ihan ymmärrettävää, että esim. paluumatkalla mennään heselle, koska ollaan jo väsyneitä, halutaan äkkiä ruokaa ilman jonotuksia. että vaikken voimistelua harrastakaan, niin mekin käymme kyllä kisamatkoilla hesessä, siinä ei ole mitään pahaa :)

ja ootan kovasti et nään teiän ohjelman videolta :)tsemppiä kisoihin!! :)

laura kirjoitti...

kiitos!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Olette tosi hyviä!
T:fani

Anonyymi kirjoitti...

Teiän ohjelma oli TOSI TOSII kiva:))!
Tsemppiä sit taas kisoihin!

Xonox kirjoitti...

Kiitos tosi paljon! :)

-Jenny-