Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

perjantai 31. joulukuuta 2010

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

Nyt alkaa vuodenvaihde lähestyä kovaa vauhtia, taas on yksi jumppavuosi takana ja uusi edessä. Menneen vuoden hauskoja hetkiä muistellen siirrytään innokkaina kohti uuden vuoden tuomia haasteita. 

Xonoxin blogia on luettu tosi ahkerasti ja kommenttejakin on tullut ihanan paljon. Iso kiitos kaikille Xonoxin puuhia seuranneille ja toivottavasti vierailette blogissa yhtä ahkerasti jatkossakin! :)

Oikein railakasta uutta vuotta kaikille. Olkaa varovaisia rakettien kanssa ja tehkää hyviä uudenvuodenlupauksia! ;)


Lomapäivien ratoksi sivupalkista löytyy jälleen kysely, tällä kertaa saatte äänestää Xonoxin kisapuvuista sitä mieleisintä! 
Tästä alta näette vielä vaihtoehdot:

KEVÄT 2008


SYKSY 2008


KEVÄT 2009


SYKSY 2009


KEVÄT 2010


SYKSY 2010

perjantai 24. joulukuuta 2010

HYVÄÄ JOULUA!

Koko Xonox-tiimi haluaa toivottaa kaikille oikein nautinnollista ja mukavaa joulua! 


Nyt on aika herkutella joulupöytien antimilla, viettää aikaa läheisten kanssa ja avata lahjapaketteja ;)

Xonoxin joulukalenteristahan muodostui lause: MIKÄ ON LEMPI JOULULAHJASI?


Kunhan joulupukki on käynyt ja lahjat avattu (jos siis olet ollut kilttinä...), niin kipaisepa kertomaan tänne blogiin vastauksesi joulukalenterin kysymykseen :)

torstai 16. joulukuuta 2010

Joulunäytös

 Seuran joulunäytöksen aiheena oli tänä vuonna talven taikaa. Siellä nähtiinkin jos jonkinlaisia hienoja joulu- ja talviaiheisia esityksiä. Xonox valitsi tällä kertaa aiheekseen lumiukot.


Kenraaliharjoitusten jälkeen laitettiin hiukset ja meikit pikapikaa kuntoon, vähän piti nutturoita litistellä, että saatiin ne mahtumaan hattujen alle. Todettiin myös, että nenät eivät tuntuneet ihan maailman mukavimmilta :D Lisäksi tuli todistettua paidan nappeja kiinnitettäessä, että tyttöjen ompelutaidossa olisi ehkä hiukan parantamisen varaa ;D

Ennen omaa suoritusvuoroa korjattiin vielä hiukset kuntoon ja nenät paikoilleen...


...sitten huivit solmuun ja hatut esiin...


ja lumiukko-look on valmis ;)


Xonox esitti oman lumiukkoesityksensä porkkananenineen ja silinterihattuineen pirteästi ja iloisesti. Saatiinkin tositosi paljon kehuja hienoista asuista sekä esityksestä :) Esityksen jälkeen otettiin vielä kuvia asut päällä ja sitten mentiin katsomaan näytös loppuun.






Nyt Xonoxilla alkaa ansaittu tauko treeneistä pitkän kisakauden jälkeen.


Oikein antoisaa ja rentouttavaa lomaa tytöt <3

keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Näytösohjelman harjoittelua

Välinemestaruuskisojen jälkeen Xonoxin treenit ovat kuluneet joulunäytösohjelman tekemisessä ja harjoittelussa. Tänään pidettiin viimeiset harkat ennen näytöstä ja kokeiltiin myös esiintymisasuja ;) Huomenna sitten nähdään iloisia Xonox-lumiukkoja lavan täydeltä Caribiassa :)

Tervetuloa katsomaan :)

keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Haluaisitko mukaan Xonoxiin?

Xonoxiin otetaan nyt syyskauden päättyessä jälleen uusia innokkaita voimistelijoita. Tällä kaudella emme järjestä erikseen valintatilaisuutta, vaan toivomme, että kaikki kiinnostuneet ovat suoraan yhteydessä valmentajiin ja sovitaan sitten yhdessä päivä, jolloin voi tulla treeneihin kokeilemaan. Olemme iloksemme jo saaneetkin Xonoxiin yhden uuden tytön, kun Janina liittyi porukkaan, tervetuloa vielä kerran! :)

Eli jos olet kiinnostunut Xonoxista, kurkkaa yhteystiedot blogin oikeasta laidasta ja ole rohkeasti yhteydessä valmentajiin! :)

tiistai 7. joulukuuta 2010

Välinemestaruuskisat

Lauantaina aamuvarhain lähdettiin bussilla kohti Helsinkiä yhdessä Lahjan Tyttöjen kanssa. Bussissa aika saatiin kulumaan eri tavoin, osa nukkui pois suurinta väsymystään...


...kun taas osa pelaili ja höpötteli kavereiden kanssa ajankuluksi.




Perille päästyämme aloitettiin heti lämmittely harkkasuoritusta varten. Harkkasuokka ei mennyt oikein putkeen ja suorituksessa tapahtui kaikenlaista sählinkiä ja muita virheitä. Harkan jälkeen mentiinkin tekemään virheet pois ja treenattiin ohjelman osia vielä treenimatolla laskuilla kunnes voitiin olla tyytyväisiä niihin.



Sitten oli aika laittaa tytöt kisakuntoon, joten otettiin lakkapullot esiin ja kammattiin hiukset nutturalle. Xonoxin esittelymarssi oli vasta toisessa blokissa, joten kerrankin oli ihan hyvä aika laittaa meikit ja hiukset. Yhden paikkeilla lähdettiin syömään melko mielenkiintoisen koostumuksen omaavaa jauhelihakastiketta :D Vatsat täynnä palattiin hallille ja laitettiin vielä loput naamavärkit edustuskuntoon.

Meikkauksen ohessa pystyssä oli myös Xonoxien oma kynsistudio sekä hierontapiste :) Myös valkut olisivat kyllä hius- ja meikkiurakan jälkeen olleet hieronnan tarpeessa!



Pian aloitettiin lämmittely kisasuoritusta varten. Kerrattiin myös ohjelmaa musalla muutaman kerran ennen harkkamatolle pääsyä. Siellä saatiin fiilisteltyä yksi kokonainen, kunnes meidät jo ohjattiinkin keskittymistilaan. Siellä tehtiin Xonox-piiri ja ladattiin Xonox-voima huippuunsa! :) Tytöistä aisti pientä hermostuneisuutta ja muutamat puhallukset tarvittiinkin, jotta saatiin liika jännitys puhallettua ulos. Sopivasti kuitenkin jätettiin jännityksenrippeitä tuomaan särmää suoritukseen.

Lauantain suoritus sujui ihan mukavasti ja yhtäaikaisesti ja suurilta vannevirheiltäkin vältyttiin. Ilmaisu ei kuitenkaan ollut parasta Xonoxia ja pieniä epätarkkuuksia suoritukseen jäi. Voitiin kuitenkin olla tyytyväisiä suoritukseen ja siirryttiin kuuntelemaan jännittyneinä kategoriaa.


Xonox sijoittui kategoriaan 2, mikä oikeutti upeasti finaalipaikkaan, joten kauden päätavoite saatiin täytettyä! JES! :)

Katsottiin vielä kisat loppuun, minkä jälkeen valkut menivät tiedotustilaisuuteen ja tytöt kuluttivat aikaansa mm. valokuvia ottaen.


Tiedotustilaisuuden loputtua lähdettiin tavaroiden kanssa hotellia kohti. Matkalla pysähdyttiin syömään ravintolaan, mistä saatiinkin tuurilla ihan oma kabinetti käyttöömme!


Ruoka maistui pitkän päivän päätteeksi ja vatsat pullollaan alettiin raahautua kohti hotellia. Hotellilla tytöt kävivät suihkussa, minkä jälkeen keräännyttiin valkkujen huoneeseen käymään läpi seuraavan päivän aikataulu ja laittamaan hiukset ponnareille yöksi. Hyvissä ajoin siitä sitten suunnattiin omiin huoneisiin nukkumaan.


Sunnuntaina oli jälleen edessä aikainen herätys. Hyvän hotelliaamupalan jälkeen lähdettiin kävelemään kisahallille aikamoisessa lumisateessa. Oltiinkin melkein lumiukkoja, kun päästiin perille! :) Hallilla alettiin tuttuun tapaan lämmittelemään aamun harkkaa varten.



Harkkasuoritus meni paremmin kuin lauantainen, mutta kokonaisuus jäi aika löysäksi. Taas tehtiin virheet pois ja alettiin kiiruusti laittaa hiuksia ja meikkejä. Saatiin kaikki valmiiksi juuri sopivasti ennen kisojen avajaisia ja marssia.



Alkumarssin jälkeen aloitettiin heti valmistautuminen kisasuoritukseen. Lämmittelyn ja keskittyneen harjoittelun jälkeen oli jälleen aika kokoontua Xonox-piiriin. Sovittiin tärkeimmät asiat, eli päätettiin tehdä huolellisesti ja tarkasti sekä ilmaista ja nauttia suorituksesta. Hyvällä asenteella Xonox asteli viimeistä kertaa kilpailumatolle tällä vanneohjelmalla. Saatiin yleisöltä hyvät kannustukset ja katsomossa istuneet Bixbit kannustivat niin äänekkäästi, että heidän edessään istunut presidentti Tarja Halonenkin kääntyi kehumaan kannustusta! :)


Sunnuntain suoritus ei kuitenkaan ollut tavoitteiden mukainen. Ohjelmassa sattui eriaikaisuuksia sekä useita välinevirheitä eikä Xonox pystynyt parhaaseensa. Matolta tulikin vähän pettyneitä tyttöjä. Käytiin läpi suoritusta ja todettiin yhdessä, että mönkään meni ikävä kyllä tällä kertaa. Pisteitä saatiin TV 5.40 AV 2.90 EXE 7.10, YHT. 15.40. Erityisesti suorituspisteet jäivät odotetusti harmittavan alas, eikä oltu niihin oikein tyytyväisiä. Hetken harmistuksen jälkeen kuitenkin todettiin, että tavoitteena ollut finaalipaikka saavutettiin ja oltiin siitä tosi iloisia! :) Ja myöhemmin kuultiin myös, että presidenttikin oli kehunut Xonoxia katsomossa! :)

Pisteiden kuuntelun jälkeen lähdettiin vauhdilla syömään. Yritettiin ehtiä sinne ennen tauon alkua ja suurinta ryysistä, mutta ei oikein siinä onnistuttu! :D Ruokala oli täynnä porukkaa ja kaikki pöydät ja tuolit loppuivat kesken. Näin ollen pitikin syödä osa ruuasta seisten, kunnes joitakin pöytiä alkoi vapautua.


Syötyämme lähdettiin talvisessa ilmassa takaisin kisahallille. Matkalla intouduttiin vähän lumisotasille ja itse kukin sai osansa ympäriinsä lentelevistä lumipalloista :)




Kisahallilla katsottiin ja kannustettiin vielä loppupäivän kisaajia, kunnes saatiin kisat päätökseen. Xonox sijoittui sunnuntain suorituksellaan 10. sijalle. Sarjan voiton toi Turkuun hienosti Dominot Flex ja muut palkitut olivat Tähdettäret ja Magneetit, paljon onnea mitalisteille!

Sitten lähdettiinkin bussilla kotia kohti! Taas on yksi kausi pulkassa ja edessä uudet haasteet, kiitos Xonox! <3

maanantai 6. joulukuuta 2010

:(

Nyt on käynyt niin ikävästi, että blogin päivittäjän tietokone varastettiin ja mukana meni aikamoinen satsi kauden kuvia, joista ei oltu vielä otettu varmuuskopioita :( Tämä tarkoittaa sitä, että myös valmiiksi muokatut joulukalenterikuvat hävisivät sen siliän tien. Tästä johtuen postausten julkaiseminen voi nyt hetken aikaa sujua hitaammin ja myös joulukalenterin päivitys kärsii. Yritän nyt ainakin saada niitä pelkkiä kirjaimia julkaistua ja kunhan ehdin ja harmitukseltani pystyn, niin kaivelen vanhoja kuvia esiin ja yritän saada tehtyä uudet kalenterikuvat.

Että näillä nyt mennään. Sorry! :/

lauantai 4. joulukuuta 2010

Väliaikatietoja

Tulimme juuri syömästä hotellille ja koko Xonox-tiimi on aika uupunut pitkästä päivästä, joten nyt ihan pikainen tilannekatsaus tämän päivän kisoihin. Xonoxin suoritus tänään oli melko yhtäaikainen ja siisti. Heitot onnistuivat ihan mukavasti ja suuremmilta virheiltä vältyttiin. Jotakin pientä epätarkkuutta ohjelmaan kuitenkin mahtui, joten huomenna on vielä varaa hiukan parantaa ;) Tulokseksi saimme kategorian 2. Saimme myös vähennyksen rajanylityksestä, mutta meistä ei kukaan huomannut, missä kohdin sellainen on sattunut, joten jos joku katsojista on ollut tarkkasilmäinen, niin saa valaista meitä asiasta! :) 

Kaikki 10 kategorioihin 1 ja 2 sijoittunutta joukkuetta lunastivat itselleen paikan huomiseen finaaliin, joten näin myös Xonoxin kauden päätavoite täyttyi upeasti ja joukkue nähdään huomenna kisamatolla! Hienoa tytöt! :)


Nyt ei muuta kuin unta palloon ja lataamaan kisafiilistä huomisiin koitoksiin! 
Tsemppiä kaikille finaaliin! :)

perjantai 3. joulukuuta 2010

Huomenna räjähtää! ;)

Nyt on viimeiset viimeistelytreenit ennen kauden pääkisoja pidetty. Tytöistä huokui tänään tekemisen meininki ja tahdonvoima! Ennen viimeisiä kokonaisia tytöt kerääntyivät piiriin lataamaan tsempin huippuunsa, mikä näkyikin sitten upeasti suorituksessa. 


Saatiin mukaan hienosti ilmennystä, ja kuluneen viikon hiomiset ja harjoittelu olivat selvästi tuottaneet tulosta! Tänään myös muokattiin vielä yhtä kuviota ja laskuja, mutta vaikka muutos tehtiinkin vähän tiukalla aikataululla, näytti kyseinen kohta jo heti paljon selkeämmältä. 

Oikein hyvillä mielin ja tsemppiä täynnä lähdetään huomisaamuna kohti Helsinkiä valmiina räjäyttämään Xonox-voima valloilleen! :)

keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Joulukalenteri!

Aamun teknisten ongelmien jälkeen Xonoxin joulukalenterin ensimmäinen luukku on nyt avattu. Joka päivä siis julkaistaan uusi kuva, josta paljastuu kuva-arkistojen helmien lisäksi aina yksi kirjain per päivä. Kirjaimista muodostuu jouluaattoon päästyämme eräs kysymys, johon sitten lukijat voivat vastata. Muista käydä kurkkaamassa blogissa joka päivä, sillä vanhat kirjaimet poistuvat uusien ilmestyessä ;)