Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

tiistai 7. joulukuuta 2010

Välinemestaruuskisat

Lauantaina aamuvarhain lähdettiin bussilla kohti Helsinkiä yhdessä Lahjan Tyttöjen kanssa. Bussissa aika saatiin kulumaan eri tavoin, osa nukkui pois suurinta väsymystään...


...kun taas osa pelaili ja höpötteli kavereiden kanssa ajankuluksi.




Perille päästyämme aloitettiin heti lämmittely harkkasuoritusta varten. Harkkasuokka ei mennyt oikein putkeen ja suorituksessa tapahtui kaikenlaista sählinkiä ja muita virheitä. Harkan jälkeen mentiinkin tekemään virheet pois ja treenattiin ohjelman osia vielä treenimatolla laskuilla kunnes voitiin olla tyytyväisiä niihin.



Sitten oli aika laittaa tytöt kisakuntoon, joten otettiin lakkapullot esiin ja kammattiin hiukset nutturalle. Xonoxin esittelymarssi oli vasta toisessa blokissa, joten kerrankin oli ihan hyvä aika laittaa meikit ja hiukset. Yhden paikkeilla lähdettiin syömään melko mielenkiintoisen koostumuksen omaavaa jauhelihakastiketta :D Vatsat täynnä palattiin hallille ja laitettiin vielä loput naamavärkit edustuskuntoon.

Meikkauksen ohessa pystyssä oli myös Xonoxien oma kynsistudio sekä hierontapiste :) Myös valkut olisivat kyllä hius- ja meikkiurakan jälkeen olleet hieronnan tarpeessa!



Pian aloitettiin lämmittely kisasuoritusta varten. Kerrattiin myös ohjelmaa musalla muutaman kerran ennen harkkamatolle pääsyä. Siellä saatiin fiilisteltyä yksi kokonainen, kunnes meidät jo ohjattiinkin keskittymistilaan. Siellä tehtiin Xonox-piiri ja ladattiin Xonox-voima huippuunsa! :) Tytöistä aisti pientä hermostuneisuutta ja muutamat puhallukset tarvittiinkin, jotta saatiin liika jännitys puhallettua ulos. Sopivasti kuitenkin jätettiin jännityksenrippeitä tuomaan särmää suoritukseen.

Lauantain suoritus sujui ihan mukavasti ja yhtäaikaisesti ja suurilta vannevirheiltäkin vältyttiin. Ilmaisu ei kuitenkaan ollut parasta Xonoxia ja pieniä epätarkkuuksia suoritukseen jäi. Voitiin kuitenkin olla tyytyväisiä suoritukseen ja siirryttiin kuuntelemaan jännittyneinä kategoriaa.


Xonox sijoittui kategoriaan 2, mikä oikeutti upeasti finaalipaikkaan, joten kauden päätavoite saatiin täytettyä! JES! :)

Katsottiin vielä kisat loppuun, minkä jälkeen valkut menivät tiedotustilaisuuteen ja tytöt kuluttivat aikaansa mm. valokuvia ottaen.


Tiedotustilaisuuden loputtua lähdettiin tavaroiden kanssa hotellia kohti. Matkalla pysähdyttiin syömään ravintolaan, mistä saatiinkin tuurilla ihan oma kabinetti käyttöömme!


Ruoka maistui pitkän päivän päätteeksi ja vatsat pullollaan alettiin raahautua kohti hotellia. Hotellilla tytöt kävivät suihkussa, minkä jälkeen keräännyttiin valkkujen huoneeseen käymään läpi seuraavan päivän aikataulu ja laittamaan hiukset ponnareille yöksi. Hyvissä ajoin siitä sitten suunnattiin omiin huoneisiin nukkumaan.


Sunnuntaina oli jälleen edessä aikainen herätys. Hyvän hotelliaamupalan jälkeen lähdettiin kävelemään kisahallille aikamoisessa lumisateessa. Oltiinkin melkein lumiukkoja, kun päästiin perille! :) Hallilla alettiin tuttuun tapaan lämmittelemään aamun harkkaa varten.



Harkkasuoritus meni paremmin kuin lauantainen, mutta kokonaisuus jäi aika löysäksi. Taas tehtiin virheet pois ja alettiin kiiruusti laittaa hiuksia ja meikkejä. Saatiin kaikki valmiiksi juuri sopivasti ennen kisojen avajaisia ja marssia.



Alkumarssin jälkeen aloitettiin heti valmistautuminen kisasuoritukseen. Lämmittelyn ja keskittyneen harjoittelun jälkeen oli jälleen aika kokoontua Xonox-piiriin. Sovittiin tärkeimmät asiat, eli päätettiin tehdä huolellisesti ja tarkasti sekä ilmaista ja nauttia suorituksesta. Hyvällä asenteella Xonox asteli viimeistä kertaa kilpailumatolle tällä vanneohjelmalla. Saatiin yleisöltä hyvät kannustukset ja katsomossa istuneet Bixbit kannustivat niin äänekkäästi, että heidän edessään istunut presidentti Tarja Halonenkin kääntyi kehumaan kannustusta! :)


Sunnuntain suoritus ei kuitenkaan ollut tavoitteiden mukainen. Ohjelmassa sattui eriaikaisuuksia sekä useita välinevirheitä eikä Xonox pystynyt parhaaseensa. Matolta tulikin vähän pettyneitä tyttöjä. Käytiin läpi suoritusta ja todettiin yhdessä, että mönkään meni ikävä kyllä tällä kertaa. Pisteitä saatiin TV 5.40 AV 2.90 EXE 7.10, YHT. 15.40. Erityisesti suorituspisteet jäivät odotetusti harmittavan alas, eikä oltu niihin oikein tyytyväisiä. Hetken harmistuksen jälkeen kuitenkin todettiin, että tavoitteena ollut finaalipaikka saavutettiin ja oltiin siitä tosi iloisia! :) Ja myöhemmin kuultiin myös, että presidenttikin oli kehunut Xonoxia katsomossa! :)

Pisteiden kuuntelun jälkeen lähdettiin vauhdilla syömään. Yritettiin ehtiä sinne ennen tauon alkua ja suurinta ryysistä, mutta ei oikein siinä onnistuttu! :D Ruokala oli täynnä porukkaa ja kaikki pöydät ja tuolit loppuivat kesken. Näin ollen pitikin syödä osa ruuasta seisten, kunnes joitakin pöytiä alkoi vapautua.


Syötyämme lähdettiin talvisessa ilmassa takaisin kisahallille. Matkalla intouduttiin vähän lumisotasille ja itse kukin sai osansa ympäriinsä lentelevistä lumipalloista :)




Kisahallilla katsottiin ja kannustettiin vielä loppupäivän kisaajia, kunnes saatiin kisat päätökseen. Xonox sijoittui sunnuntain suorituksellaan 10. sijalle. Sarjan voiton toi Turkuun hienosti Dominot Flex ja muut palkitut olivat Tähdettäret ja Magneetit, paljon onnea mitalisteille!

Sitten lähdettiinkin bussilla kotia kohti! Taas on yksi kausi pulkassa ja edessä uudet haasteet, kiitos Xonox! <3

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olitteko tyytyväisii 10 sijaan?
Tsemppii hirveesti Winter Gamesiin!!!:)

Toivottavasti saadaan pian myös kuvia:)

Kia kirjoitti...

Hei, mikä ole eilisen kirjain? (:

Anonyymi kirjoitti...

eiks se ollu l?:)

Xonox kirjoitti...

Lähdettiin pääkisoihin tavoittelemaan ennen kaikkea onnistuneita suorituksia ja finaalipaikkaa. Finaalipaikka saavutettiin hienosti, mutta sunnuntain suorituksessa tuli kuitenkin harmillisen paljon virheitä, joten siihen ei oltu joukkueena tyytyväisiä. Tarkkaa sijoitustavoitetta ei etukäteen asetettu, mutta olisi ollut huippua saada onnistunut loppukisasuoritus ja nähdä mihin asti se riittää...

Ja L oli eilisen kirjain tosiaan :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Hei sori jos nyt kysyn ni mikä lause tai sana tosta on tullut kun en ole käynyt täällä katsomassa ja haluaisin tietää sen :)

Henna kirjoitti...

sanat on: mikä on lem

Anonyymi kirjoitti...

hei miten teette teijän nutturat kun ne on noin siistit? :)

Xonox kirjoitti...

Reilusti lakkaa ja sitten vaan kammataan tiukasti ponnarille. Välillä kyllä nutturoita laittaessa saadaan aikaan vähän vinoja silmiäkin ;)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Teiän blogia on niin ihana lukea ku nä on nii pitkii postauksii !! =) Onnea xonox tästä kaudesta, ootte menestyny tosi hyvin taas (;

Xonox kirjoitti...

Kiitos ja kiva, että tykkäät! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Harmi että finaalisuoritus ei menny niin hyvin. Olisitte ansainneet paremman sijoituksen! Mutta odotan TODELLA PALJON kevättä, silloin toivottavasti räjäytätte pankin ! Vihjettä ohjelmasta ? :o :) Olette upea joukkue !! <3

Xonox kirjoitti...

Kiitos kovasti! :) Kevään ohjelman musiikki ja teema on jo päätetty, mutta pidetään ne tuttuun tapaan vielä visusti salassa... ;)

-Jenny-