Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

perjantai 31. joulukuuta 2010

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

Nyt alkaa vuodenvaihde lähestyä kovaa vauhtia, taas on yksi jumppavuosi takana ja uusi edessä. Menneen vuoden hauskoja hetkiä muistellen siirrytään innokkaina kohti uuden vuoden tuomia haasteita. 

Xonoxin blogia on luettu tosi ahkerasti ja kommenttejakin on tullut ihanan paljon. Iso kiitos kaikille Xonoxin puuhia seuranneille ja toivottavasti vierailette blogissa yhtä ahkerasti jatkossakin! :)

Oikein railakasta uutta vuotta kaikille. Olkaa varovaisia rakettien kanssa ja tehkää hyviä uudenvuodenlupauksia! ;)


Lomapäivien ratoksi sivupalkista löytyy jälleen kysely, tällä kertaa saatte äänestää Xonoxin kisapuvuista sitä mieleisintä! 
Tästä alta näette vielä vaihtoehdot:

KEVÄT 2008


SYKSY 2008


KEVÄT 2009


SYKSY 2009


KEVÄT 2010


SYKSY 2010

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

keijupuku on paras!!!

Janets kirjoitti...

Toi on musta hienoin toi syksyn 2010!

Anonyymi kirjoitti...

syksy ja kevät 2010!! aik huono kuva kyl toi syksy 2008 :D !

Anonyymi kirjoitti...

mitenni huono?

Xonox kirjoitti...

Joo, mulla ei tällä koneella ole oikein kuvia, niin en valitettavasti nyt tähän hätään löytänyt parempia kuvia puvuista... Mut koittakaa pärjäillä noiden kanssa, toivottavasti nyt edes vähän saa kuvaa puvuista. Videoista näkee varmaankin paremmin, jos haluaa niistä käydä kurkkimassa :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

siis en tajuu mikä ton syksy 2010 teema on? mut toi puku on jotenki ihana ja pirtee ja xonox tekee sen ohjelman toooooooooooosi hyvin!! tsemppiä!

Anonyymi kirjoitti...

keijupuku on kaikkein hienoin! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Onks teihin tullu muuta uusii tyttöi ku se janina? :)

Xonox kirjoitti...

Kiva, kun on ollut paljon äänestäjiä!

Syksyn ohjelmassa ei ollutkaan niin selvää teemaa kuin aiemmin, kiitos tsempeistä! :) Ja ei oo tullu muita uusia kuin Janina...

-Jenny-