Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

lauantai 16. lokakuuta 2010

Kohti kisoja...

Kauden avauskisoihin on aikaa enää tasan viikko (miten se aika voikin vierähtää näin nopeasti?!) ja Xonoxin treenisalilla viimeistellään ohjelmaa tarmokkaasti. Seurankatselmuksen jälkeen tehtiin pieniä muutoksia koreografiaan ja ollaankin nyt tosi tyytyväisiä muutoksiin! :) Muutokset opetettiin tytöille alkuviikolla ja sen jälkeen ollaan keskitytty hiomaan ohjelmaa lyhyissä pätkissä yhdenmukaiseksi. Ohjelman laskuissa on haastetta, joten niitä on tankattu ja kerrattu oikein urakalla. Samalla on hiottu liikkeitä samanlaisiksi ja isolla joukkueella siinä riittääkin puuhaa... Ohjelman loppupuolelta on vielä pätkä hiomatta, joten sen siistiminen on alkuviikon projekti. Loppuviikko onkin sitten aikaa hakea hyvää kisafiilistä ja valmistautua Cailap Cupiin. 


Treenien lomassa myös kisapuvut ovat alkaneet valmistua ja koristeita on kiinnitelty pukuihin ahkerasti. Lopullisesta puvusta on jo saatu esimakua ja ihanan loisteliaalta näyttää! <3

Nyt siis super-Xonox-tsemppaus päälle ja tahdonvoimalla kohti kisaviikonloppua! 
Jännittää jo nyt hirmuisesti!!!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onks toi joku venytys toi liike vai mikä ? :) siis tossa kuvassa..

Anonyymi kirjoitti...

saako teillä työt tehdä harkoissa millä vain vaatteilla kun kuvassa näyttää ainakin olevan aika plajon eri vaatetusta? :)

TSemppiä vaan innolla odotellaan ohjelmaa !

Xonox kirjoitti...

Joo, tuo liike on alkulämppään kuuluvasta venyttelysarjasta :)

Meillä ei ole määrätty, mitä vaatteita treeneissä pitää olla, kunhan on siistiä ja ihonmyötäistä yllä. Joukkueella on yhteisiä treeniasuja, joita käytetään leireillä, tuomarin tullessa treeneihin, kisoissa jne. Näiden yhteisten asujen ollessa pesussa näkyy treeneissä välillä vähän vaihtelevaa vaatetusta.

Kiitos tsempeistä! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

odotan jo kauheesti teijän ohjelmaa! Tsemppejä hiomiseen! 8)

Xonox kirjoitti...

Kiitos! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Meinaatteko kisata kaikki tytöt samaan aikaan? Saattaa tulla haastavaa;)

Xonox kirjoitti...

Cailapissa kisaa erinäisten syiden vuoksi 10 tyttöä.

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Jee huomenna kisat ! Odotan teitä todella paljon, harmi että olette toisteksi viimeisiä, joutuu odottamaan kauan :)

Anonyymi kirjoitti...

hei onko teidän omasta mielestä ohjelmanne hiottu jo tosi hyvin, vai pitäisikö sitä vielä mielestänne hioa? (:
tosi paljon tsemppiäja onnea teille huomseksi ! (:<<3

Xonox kirjoitti...

Kiva kuulla! :) Edessä on tosiaan pitkä päivä, kun oma suoritusvuoro on vasta siellä ihan lopussa.

Ohjelma on mennyt hurjasti eteenpäin parin viime viikon aikana ja alkaa jo onnistuessaan näyttää lupaavalta! :) Ohjelma uudella välineellä on kuitenkin tytöille paikoittain melko haastava ja osittain myös aika vauhdikas, joten vielä ohjelmaa ei ole saatu hiottua ja treenattua ihan priimakuntoon. Mutta täytyyhän tässä vaiheessa kautta vielä ollakin petrattavaa loppukautta ajatellen ;)

Nyt vaan peukut pystyyn ja kannustusjoukot valmiiksi huomista kisaa varten, toivotaan, että saadaan onnistunut kisasuoritus! :) Ja kiitos tsempeistä!

-Jenny-