Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Hiihtoloma!

Xonox unohtaa nyt koulun lisäksi myös treenisalit koko viikon ajaksi ja viettää jumpastakin ansaittua hiihtolomaa. Nyt on aikaa nukkua pitkään, levätä ja kerätä voimia loppukevättä varten. Nauttikaa kauniista pakkaspäivistä, ulkoilkaa, hiihtäkää, luistelkaa, laskekaa mäkeä, uikaa, nähkää kavereita ja tehkää kaikkea kivaa lomalla :) Viikon päästä toivottavasti nähdään treeneissä virkistyneitä ja intoa täynnä olevia Xonox-tyttöjä valmiina ohjelman hiomisurakkaan! ;)

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hyvää lomaa!! (: mä en tajuu et miten voitte jo nousta ku ootte niin pienennäkösii :o minkä ikäsii oikee ootte?? vai ookste vaan jotenki muute pieni kokosii? :D tsempii kevääsee!

Xonox kirjoitti...

Kiitos! Suurin osa Xonox-tytöistä on sen ikäisiä, että saisi olla vielä 10-12-sarjassakin. 1997-syntyneitä meillä on vain neljä, eli siinä mielessä olemme melko nuori joukkue 12-14-sarjaan. Olimme kuitenkin jo 10-12-sarjassa 2 vuotta, joten nyt on aika nousta ylempään sarjaan ja uusiin haasteisiin :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

niin eli nyt kun ootte 2 joukkuetta niin voisitte olla 10-12-sarjassa kun kummassakin joukkueessa ois 2 yliikästä. tsemppiä!

Xonox kirjoitti...

Tuolla tavalla periaatteessa kisaaminen alemmassakin ikäsarjassa onnistuisi. Nyt kuitenkin joudumme loukkantumistilanteen vuoksi perumaan toisen joukkueen kisailmoittautumiset ja osallistumaan kevään kisoihin yhtenä Xonox-joukkueena.

Kiitti tsempeistä :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

kuinka monella sitten menette kaikissa kisoissa? ja joutuuko loput olemaan sivussa koko kauden?

harmi loukkaantuminen ja onnea kisoihin!

Xonox kirjoitti...

Loukkaantumiset on aina ikäviä, mutta parempi hoitaa vamma kuntoon rauhassa, jotta pystyy sitten taas pian treenaamaan täysillä ja ennen kaikkea terveellä kropalla :) Kaikki terveet tytöt pääsevät kisaamaan.

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

tää on hieno tää uus tausta ja värit <3 ootte yks mun lempi joukkueist. Harrastan itekki voimisteluu toises joukkuees mut ei olla noin hyvii ku te! onnee kevääsee! =)

Xonox kirjoitti...

Kiitos, on kiva välillä vähän vaihdella blogin ulkoasua! :) Paljon tsemppiä myös teille treenaamiseen ja kisoihin!

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

ettekö ollut miss valentine kisoissa?? olisitte varmasti pärjänneet siellä todella hyvin!:)

Xonox kirjoitti...

Ei oltu vielä tänä vuonna miss valentinessa. Ajattelimme, että sarjanousu tuo meille riittävästi haastetta tähän kevääseen, varsinkin kun nuo kisat oli niin kovin aikaisin. Tänä keväänä Xonox osallistuu kuitenkin Jyväskylän World Cupin yhteydessä olevaan avoimeen 12-14-vuotiaiden kv-kisaan, joten siellä päästään kokeilemaan kilpailemista myös kansainvälisellä tasolla sekä näkemään maailman huippujen ohjelmia :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

vähä kivaa et meette sinne jyväskylään kisoihin!mitä tavotteit teil on kevääseen?

Xonox kirjoitti...

Keväällä Xonoxin tavoitteena on saada ennenkaikkea onnistuneita kisasuorituksia ja kehittyä joukkueena eteenpäin. Teemme lujasti töitä treenisalilla, katsotaan mihin se sitten kisoissa riittää. :) Olemme nyt sarjanousijoita ja vastassa on paljon taitavia joukkueita. Jännityksellä odotetaan, mitä kausi tuo tullessaan :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

olette ihanan positiivinen ja iloinen joukkue! jatkakaa samaan malliin älkääkä kadottako sitä voimistelun iloa mikä teillä nyt näyttää olevan :)

Xonox kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoista! Treenaamme kovaa ja tavoitteellisesti, mutta yritämme silti säilyttää ilon niin treeneissä kuin vapaa-ajallakin :)

-Jenny-