Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Valintatilaisuus toi meille uuden voimistelijan! :)

10-12-vuotiaiden valintatilaisuus saatiin järjestettyä, vaikkakin muutaman mutkan kautta :). Kaikki urheiluliiton 10-12-vuotiaiden joukkueisiin kuuluvat voimistelijat osallistuivat treeniin, jotenka sali oli täynnä innokkaita jumppareita. Jumppareita oli paikalla kolmen joukkueen verran eli yli 30!! Oli todella kivan näköistä kun sali oli pullollaan! Sari Mustajärvi piti tytöille tunnin mittaisen perustreenin, jonka jälkeen tytöt pelasivat polttonattaa samalla, kun valkut juttelivat. Valmentajien päädyttyä yhtenäiseen tulokseen, tytöt koottiin joukkueittain saliin. Iloiseen joukkoomme saimme yhden uuden tytön kokeilemaan, miltä treenaus Xonoxeissa tuntuu, tervetuloa Nea! Nyt ei muuta kuin oikein rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille!!! Treenauksen Xonox aloittaa jälleen tammikuussa seuran omalla leirillä! :) Nautinnollista lomaa!!

tiistai 8. joulukuuta 2009

Joulunäytös

Tänään TuUL:n valmennusryhmien joulunäytöksessä nähtiin paljon erilaisia ja taitavia ohjelmia. Xonox esitti itsenäisyyspäivään sopivan kauniin ja rauhallisen voimisteluohjelman tunnelmallisten tuikkujen kera.



Oman esityksen jälkeen tytöt saivat ihastella muita joulukalenterin luukkujen takaa paljastuvia esityksiä. Oli rauhallisia ohjelmia ja menevämpiä esityksiä, pieniä voimistelijan alkuja ja varttuneempaa esitysväkeä. Jouluisissa tunnelmissa vietetty tiistai-ilta varmasti sai kaikille katsojille ja esiintyjille hyvän joulumielen aikaiseksi :) Joulunäytöksessä palkittiin myös jaoston kaikki SM-mitaleille yltäneet kilpailijat, joita oli tuttuun tapaan upean sankka joukko! Myös ansioituneita valmentajia palkittiin. Tänä vuonna Xonoxin valmentaja Miia valittiin joukkuevoimistelun Pro NuoriSuomi-valmentajaksi, onnittelut Miialle ja kaikille muillekin palkituille! :)

perjantai 4. joulukuuta 2009

Joulunäytösohjelman treenausta

Kisakauden ollessa onnistuneesti takana Xonox keskittyy nyt treeneissä joulunäytösohjelman harjoitteluun sekä fyysisten ominaisuuksien ja uusien vaikeusosien treenaamiseen. Turun Urheiluliiton valmennusryhmien joulunäytös järjestetään ti 8.12.2009 Caribiassa. Näytöksen teemana on joulukalenteri ja Xonox-tytöt ilmestyvät luukusta numero 6 teemaan sopivalla, rauhallisella ja kauniilla ohjelmalla. Kyseinen ohjelma saa ensiesityksensä itsenäisyyspäivän juhlissa Hansa-salissa 6.12. Tervetuloa näytökseen katsomaan taitavia esityksiä! :)

tiistai 1. joulukuuta 2009

Video syksyn kilpailuohjelmasta

Syksyn kilpailuohjelmasta on nyt saatu video vihdoin myös nettiin kaikkien nähtäville! Video on siis kuvattu viime lauantaina välinemestaruuskisoissa. Suoritusta pääset katselemaan seuraavasta linkistä:
http://www.youtube.com/watch?v=ZPjRvUpoJR4

Samalla lisättiin nettiin videoita menneiltä vuosilta. Asemasarjassa kilpailtiin vielä vanhoilla joukkuekokoonpanoilla ja nimillä Viviat ja Carneolit. Nähtävissä on videoita siis Viviat-joukkuuen alkutaipaleelta (jos jollain on myös Carneolien ohjelmista videoita, niin saa toimittaa valkuille). Suurensuuri kiitos Sonjan isälle videoista! :)
Linkit videoihin löytyvät blogin oikeasta reunasta linkkilistasta.

Myös välinekisa-tekstin lomasta löytyy nyt lyhyt videopätkä kategorian julkistamisesta. Ikävä kyllä video loppu vähän kesken, taisi valkku innostua itsekin hiukan liikaa :D