Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Valintatilaisuus toi meille uuden voimistelijan! :)

10-12-vuotiaiden valintatilaisuus saatiin järjestettyä, vaikkakin muutaman mutkan kautta :). Kaikki urheiluliiton 10-12-vuotiaiden joukkueisiin kuuluvat voimistelijat osallistuivat treeniin, jotenka sali oli täynnä innokkaita jumppareita. Jumppareita oli paikalla kolmen joukkueen verran eli yli 30!! Oli todella kivan näköistä kun sali oli pullollaan! Sari Mustajärvi piti tytöille tunnin mittaisen perustreenin, jonka jälkeen tytöt pelasivat polttonattaa samalla, kun valkut juttelivat. Valmentajien päädyttyä yhtenäiseen tulokseen, tytöt koottiin joukkueittain saliin. Iloiseen joukkoomme saimme yhden uuden tytön kokeilemaan, miltä treenaus Xonoxeissa tuntuu, tervetuloa Nea! Nyt ei muuta kuin oikein rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille!!! Treenauksen Xonox aloittaa jälleen tammikuussa seuran omalla leirillä! :) Nautinnollista lomaa!!

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikä se kolmas joukkue oli siel xonoxin ja coboltin lisäks? Tuliks tää uus tyttö cobolteist?

Xonox kirjoitti...

Coboltissa on tyttöjä niin paljon, että tytöt on jaettu kahteen joukkueeseen, kilparyhmä ja treeniryhmä. Ja uusi tyttö ei tällä kertaa tullut cobolteista. :)

-Emmy-

Anonyymi kirjoitti...

Mistä joukkueesta uusi tyttö tuli?

Anonyymi kirjoitti...

Teitä on 12, mutta vain 8-9 kilpailee. Onko joitain tyttöjä, jotka eivät pääse kilpailemaan ollenkaan?

Xonox kirjoitti...

Kaikki tytöt pääsevät ehdottomasti kilpailemaan! Nyt syyskaudella oli ikävästi sairasteluja, matkoja sekä muutama loukkaantuminen, minkä vuoksi kisakokoonpanoa jouduttiin pienentämään, välillä lyhyelläkin varoitusajalla. Lisäksi yhdellä tytöllä oli osittainen liikuntakielto syksyllä, joten hän ei pystynyt osallistumaan kisoihin lainkaan. Hän on kuitenkin treenannut ahkerasti niiltä osin kuin on pystynyt ja varmasti palaa keväällä kisaamaan entistä taitavampana :)

Iso joukkue asettaa haasteita kuvioinnin ja hiomisen suhteen, mutta tavoitteena on keväälläkin saada koko joukkue yhtä aikaa kisaamaan. Viime keväänä pääsimme upeisiin tuloksiin 12 tytöllä, joten eiköhän saada homma toimimaan tulevalla kaudellakin :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Siirryttekö keväällä 12-14 sarjaan?

Anonyymi kirjoitti...

niin mistä toi uus tyttö tuli?

Anonyymi kirjoitti...

tossa äskeisen tekstin kommenteissa puhuttiin lumipalloista, niin mitä ne on kun en oo ite ikinä kuullu? :) Hyvää joulua ja tsemppiä kevääseen!

Xonox kirjoitti...

Keväällä siirrytään 12-14-sarjaan. Uusi tyttö tuli Xonoxiin toisesta turkulaisesta joukkueesta. Koko joukkue ottaa Nean ilolla vastaan :). Lumipalloksi sanomme sellaista akrobatialiikettä, jossa kaadutaan seisomasta taaksepäin siltaan, siitä kyynärpäät maahan ja jalat pään yli "rintaseisonnan" kautta ja päädytään vatsalleen maahan. Toivottavasti ymmärsit :)

Anonyymi kirjoitti...

Mistä turkulaisesta joukkueesta? Miks vaihto joukkuetta?

Xonox kirjoitti...

Pyrimme hoitamaan tällaiset joukkueenvaihdokset mahdollisimman hyvin ja sujuvasti, emmekä viitsi täällä netissä ilman tytön lupaa käsitellä asiaa sen enempää. Nämä asiat ovat kuitenkin ensisijaisesti tytön ja valmentajien välisiä. :)

Anonyymi kirjoitti...

kui siirrytte 12-14 vuotiaitten sarjaa jo??:OOO

Anonyymi kirjoitti...

millane teijän uus ohjelma on? rauhallinen,nopee..?:P

Anonyymi kirjoitti...

eikös teistä voisi tulla kaks joukkuetta jo?ku teitä on nii paljo jo?:D

Anonyymi kirjoitti...

eikös teistä voisi tulla kaks joukkuetta jo?ku teitä on nii paljo jo?:D

Xonox kirjoitti...

Meillä on -97-syntyneitä tyttöjä sen verran, että jos vielä jäisimme 10-12-sarjaan, niin joutuisimme vuorottelemaan yli-ikäisiä. Emme halua ryhtyä siihen ja onhan Xonox jo ollutkin 10-12-sarjassa 2 vuotta :)

Uuden ohjelman haluamme pitää vielä salassa. Mutta ollaan kaikki tositosi innoissamme kevään ohjelmamusasta ja teemasta!

Xonoxissa on ihanan paljon tyttöjä ja lukumäärällisesti periaatteessa tyttöjä voisi juuri ja juuri riittää kahteen joukkueelliseen. Haluamme kuitenkin treenata ja kilpailla yhtenä Xonox-joukkueena eikä aikomuksena ole jakaa joukkuetta mitenkään.

-Jenny-