Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

perjantai 15. helmikuuta 2013

Junnuringin leiri Kisakalliossa 1.-3.2.

Leiristä on jo vierähtänyt tovi, mut pikainen kertaus vielä parin viikon taa sillä aikaa, kun Miss Valentine-postaus on työn alla. Lähdettiin siis Kisakallioon junnuringin leirille pe 1.2. aamupäivällä. Perjantaina meillä oli keskivartalon hallintaa Hannan kanssa ja hyppyjä Veeran kanssa. Illalla oli pikkunen härdelli, kun oltiin kaikki samassa solussa, jossa käytössä vain yksi suihku. No, ilta vähän venyi mut lopulta oltiin kaikki kuitenkin sängyissä nukkumassa lauantaita varten ;)


Lauantaina ja sunnuntaina oli yhteensä nelisen tuomarituntia, joilla kaikilla saatiin uusia vinkkejä ohjelman parantamiseen ja saatiinkin ohjelmaa huimasti eteenpäin. Opittiin ainakin että vartaloiden täytyy olla ISOJA ja tasapainot pitää lopettaa ylös :) Lauantaina oli lisäksi tasapainoja Larissan kanssa ja piruettien tukilinjojen harjoittelua Hannan kanssa. Leirin päätteeksi oli vielä luentomainen tunti hieronnasta, jolla päästiin myös kokeilemaan hierontavinkkejä käytännössä.

Kiitos antoisasta leiristä kouluttajille ja mukavasta leiriseurasta muille joukkueille!

-Nea J.-

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ootte ihaniiii Xonox TSEMPPIÄ !!!<3<3

Anonyymi kirjoitti...

TSEMPPIÄ KISOIHIN!<3

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä tytööööööt :)

Xonox kirjoitti...

Kiitos kovasti tsempeistä! :)

-Jenny-