Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

tiistai 22. tammikuuta 2013

Palkitsemisristeily 12.1.


Meidät kutsuttiin viime kevään SM-pronssimme ansiosta seuran palkitsemisristeilylle, joten näimme Viking Linen terminaalissa aamukahdeksalta. Pian pääsimmekin laivaan ja veimme takit hyttiin. Kaikki halusivat mennä heti taxfreehen tekemään ostoksia, mutta kauppa aukesikin vasta kymmeneltä, joten odotellessamme kävimme tutustumassa laivaan ja kolikkopeleihin. Aarrearkkupeli osoittautuikin suosituksi ja kaikki käyttivätkin pikkukolikkonsa peliin :) 







Kun kauppa sitten aukesi, kaikki ryntäsivät innostuneesti tekemään löytöjä ja ostamaan karkkeja, joita ei Turun kaupoista löydy. 





Odottaessamme laivan vaihtoa, istuimme käytävällä ja aloimme piirtää toisillemme tatuointeja Stabiloilla. Lopputuloksena oli, että melkein kaikkien rannetta koristi tatuointi :)













Laivanvaihdon jälkeen menimme syömään herkullisen buffet-lounaan, ja kiiruhdimme auditorioon, jossa meillä oli yhteistä toimintaa seuran kanssa. Lisäksi meillä oli tiedossa vielä esiintyminen Skybaarissa Turun Urheiluliiton palkitsemisgaalassa joulunäytösohjelmallamme. Kun kävimme kurkkaamassa esiintymisaluetta, meille selvisi että se olikin odotettua pienempi, ja päätimme esiintyä kuuden tytön voimin. Sitten pitikin katsoa kiireisesti nostot ja kuviot läpi, ja pian esiintymislavalle. 
Odotetusti suoritus ei ollut ihan parasta :D Nopeiden muutosten ja huonon tilan ansiosta sählää riitti ja viimeinen nosto ei noussut maasta. Siinä sitten itse kutakin nauratti jo esiintymisen aikana ja sen jälkeen.





Kohta lähestyimmekin turkua ja reissu olikin jo pulkassa :)



5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kuvat, ihanat tytöt !<3 Ootte super kauniita !(=

Anonyymi kirjoitti...

Oli varmaan mahtava reissu :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hienot tatskat:) Ootte ihanii<3

Anonyymi kirjoitti...

Noi tatskat <3

Anonyymi kirjoitti...

Niin hienot tatskat:o ootte niin kauniitaaaaaaaaaaaaa !<3<3