Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

perjantai 26. lokakuuta 2012

Tulta ja tappuraa!

Yksi yö ja kisat ovat täällä! Viime viikkoina Xonoxilla on käynyt monia tuomareita salilla katsomassa ohjelmaa ja antamassa arvokasta palautetta, suurkiitos heille! :) Treeneissä on tehty paaljon kokonaisia, hiottu ohjelmaa ja korostettu osia yhä selkeämmiksi ja ohjelma onkin mennyt suuren harppauksen eteenpäin, jes! Eilen Xonox pääsi vierailemaan Turun Jyryn katselmukseen ja esittämään ohjelman vähän suuremmalle yleisölle ja tuomareille. Suoritus oli hyvä ja ohjelma keräsi paljon kehuja, hieman vielä lisää asennetta, ilmaisua ja varmuutta jäätiin kaipaamaan :)

Tänään perjantaina oli vuorossa kisoihin valmistavat harkat. Haettiin hyvää fiilistä ja onnistumisia ja niitä myös saatiin :)

Mielikuvaharjoittelua...
Harjoitusten lopuksi esitettiin SikSakin kanssa toisillemme omat ohjelmat. Xonox tsemppasi pienen jännityksen alla upeasti ja pamautti kauden parhaan suorituksen, joka oli samalla nollasuoritus! Aivan mahtavaa tytöt! Tästä on hyvä lähteä huomiseen kisaan! :) SikSakin ohjelma meni myös upeasti ja puvutkin olivat tosi kauniit! :) Paljon tsemppiä SikSakille ja kaikille muillekin huomiseen kisaan!

Toivottavasti saamme huomenna äänekkäät kannustusjoukot Kupittaan urheiluhallille siivittämään Xonoxin loisteliaaseen suoritukseen! :)

Huomenna mennään ja näytetään, kaikki keinot käytetään! <3 p="p">

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

TSEMPPIÄ XONOOOOOX OOTTE IHANIA!!<3<3<3 =) Postatkaa kisoista sit mahollisimman pian !<3

Anonyymi kirjoitti...

tsemppiä paljon!! :) <3

Anonyymi kirjoitti...

Tsemii koko joukkue !!!!!<3

Anonyymi kirjoitti...

GO XONOX GO!<3

Anonyymi kirjoitti...

Mikä teen teema on?

Anonyymi kirjoitti...

Postatkaaa mul eioo mitää tietoo mite teil meni mut uskon et loistavasti<3 Tuleeko tänään jo postausta? (:

Anonyymi kirjoitti...

Hei mul ois kaks kysymystä ! :) 1. Ootteko kaikki tytöt samassa koulussa? Tai osa samalla luokalla? 2. Millasta treenimusaa teil on?(= Tsemiä syksyyn !<3

Anonyymi kirjoitti...

Mikä musa ja teema teillä oli? (= tuleeko postaus pian ootan innolla !

Xonox kirjoitti...

Kiitos tosi paljon kaikille tsempeistä! :) Kisoista on tulossa postausta mahdollisimman pian (ehkä huomenna), nyt on ollut niin kovasti kiireitä, että postausta ei ole saatu vielä valmiiksi :/ Osa tytöistä on samassa koulussa, tytöt voi itse vastailla tarkemmin. Treenimusaa ei tällä hetkellä pahemmin käytetä. Silloin, kun treeniin on sopinut, niin käytössä on ollut tyttöjen itse tekemä treeni-cd. :) Musa on pelistä Skyrim ja ohjelman taisteluhenkinen teema pohjautuu siihen.

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Jeee pian postaus :) Uskon että teillä kiirettä riittää ja kiitos vastauksista !

Anonyymi kirjoitti...

hyvä xonox!!!!