Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

torstai 12. heinäkuuta 2012

Ideoita uuteen kyselyyn?!

Xonox viettää tällä hetkellä ansaittua kesälomaa, joten uudet kuulumiset ovat vähän vähissä.  Jotta saadaan blogiin lisää eloa myös näin kesäaikaan, voisitte te lukijat ehdottaa aiheita seuraavalle kyselylle. Eli laittakaa kommenttiboxiin ideoita ja vaikkapa myös vastausvaihtoehtoja, niin saadaan pian uutta kyselyä kehiin :)

Aurinkoisia kelejä odotellessa...

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kysely vaikkapa siitä kuinka usein voimistelijatytöt ehtivät olla vapaa-ajalla kavereidensa kanssa? :) kuinka usein syö karkkia viikossa?

Anonyymi kirjoitti...

Kummasta pitää enemmän, välinekisoista vai vapaa :)?

Anonyymi kirjoitti...

Tai vaikka, että mikä on kivointa harkoissa? :) Hirveen vaikee keksii tälläsiä...

Anonyymi kirjoitti...

suosikki joukkuevoimistelu blogit kun viimeks oli joukkueitten blogit.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka että laittaa kyselyyn joidenkin joukkueiden nimiä esim.
Team siriukset, Smindi ja Alexa. (tai jotain) ja sitten lukijat saavat äänestää, että mikä joukkueen nimi kuulostaa hauskimmalta. :D

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää kesää XoNoX-tytöille & valmentajatiimille !<3 :) Kyselyä voisitte tehä vaikka siitä mikä on ollu lukijoiden mielestä teijän paras ohjelma? En tiiä onko tällänen ollu jo. =)

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottasin semmosta että mikä on paras treenikampaus:D vaihtoehtoina esim. ponnari, nuttura(pinneillä ja verkolla), nuttura ponnarilla/sykerö, letti, ranskanletti jne. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hyviä ehdotuksii jo tullut :)! Mun ehdotus ois että teette kyselyn vaik siitä millasista treeneistä tykkää ;D ja vastauksia vois olla vaik: liikkuvuustreenit, hyppytreenit jne ! (;

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää kesää teille !<3 On ollu jo ikävä teijän postauksii ku kesällä ette kirjota usein, niin ku ei muutkaa joukkueet :/ Ku ei oo oikee mitään kirjoteltavaa. Voisitte vaik kysyy et mistä välineestä tykkää eniten :) ja vastaukset tietty ne pallo, vanne, keila ja nauha ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tehkää kysely lemppari venytyksestä :)

Anonyymi kirjoitti...

kuinka monta kertaa oma joukkue treenaa viikossa. 3krt, 4krt, 5krt, yli 5krt. Näkis kuinka paljon jv tytöt treenailee

Anonyymi kirjoitti...

TEIDÄN OHJELMAT ON OLLU AIVAN IHANIIII KATOIN YOUTUBESTA<3<3<3<3 :--) oon ennenki tottakai huomannu mut nyt ku katto pitkästä aikaa ! :)<3 Hyvää kesää !

Anonyymi kirjoitti...

onko aino ja sonja vaihtanu nefreihin?:O

Anonyymi kirjoitti...

^niin luki nefrien blogissa ainakin!!

Xonox kirjoitti...

Kiitos kovasti kaikille, paljon tuli hyviä ideoita! :) Nyt löytyy uusi kysely sivupalkista, joten käykääpäs vastailemassa... Ja hyvää loppukesää myös kaikille! Aino ja Sonja siirtyivät Nefreihin ja toivotamme koko tiimi heille oikein hyvää jatkoa! <3

-Jenny-