Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

maanantai 13. heinäkuuta 2009

Heippahei kaikki!

Tervetuloa lukemaan Xonoxin blogia. Päivittelemme tänne joukkueen tuoreimpia kuulumisia. Tällä hetkellä Xonox nauttii vielä kesälomasta ja omatoimisesta kotitreenistä ja palailee treenisalille kolmen viikon kuluttua. Xonoxin vanhoja uutisia pääset lukemaan Xonoxin nettisivuilta osoitteesta www.tuul-voimistelu.fi/voli/jv/xonox.

Aurinkoista ja mansikanmakuista kesää!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nää yksittäiskuvat on muuten tosi hienoi! Kaikki tosi notkeita! :) Teekste paljon ylivenyttelyi harkoissa?

Xonox kirjoitti...

Kiitoskiitos! Kyllä pyritään mahdollisimman paljon venyttelemään treeneissä sekä ylivenytyksiä että täsmävenytyksiä. Tytöillä on myös mm. kesäisin kotitreeni, jolloin he tekevät venytyksiä kotona. Nyt on kesän jälkeen muutamat harkat menneet ohjelman opettelun merkeissä ja venyttely treeneissä jäänyt vähemmälle. Mutta eiköhän taas pian palata normaalin päiväjärjestykseen :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Mist joukkueist ne uudet tytöt tuli teihin?

Xonox kirjoitti...

Cobolt-joukkueesta tuli uudet tytöt :)

-Jenny-