Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

torstai 24. tammikuuta 2013

VIDEO!

Syksyn kisoista meillä itsellämme ei ole ollut oikein hyvää versiota laittaa nettiin, mutta iloksemme käyttäjä Viljai on ladannut Xonoxin SM-kisojen alkukilpailusuorituksen Youtubeen, joten tässä linkki sinne ja se löytyy jatkossa myös tuolta sivupalkista :)

tiistai 22. tammikuuta 2013

Palkitsemisristeily 12.1.


Meidät kutsuttiin viime kevään SM-pronssimme ansiosta seuran palkitsemisristeilylle, joten näimme Viking Linen terminaalissa aamukahdeksalta. Pian pääsimmekin laivaan ja veimme takit hyttiin. Kaikki halusivat mennä heti taxfreehen tekemään ostoksia, mutta kauppa aukesikin vasta kymmeneltä, joten odotellessamme kävimme tutustumassa laivaan ja kolikkopeleihin. Aarrearkkupeli osoittautuikin suosituksi ja kaikki käyttivätkin pikkukolikkonsa peliin :) 







Kun kauppa sitten aukesi, kaikki ryntäsivät innostuneesti tekemään löytöjä ja ostamaan karkkeja, joita ei Turun kaupoista löydy. 





Odottaessamme laivan vaihtoa, istuimme käytävällä ja aloimme piirtää toisillemme tatuointeja Stabiloilla. Lopputuloksena oli, että melkein kaikkien rannetta koristi tatuointi :)













Laivanvaihdon jälkeen menimme syömään herkullisen buffet-lounaan, ja kiiruhdimme auditorioon, jossa meillä oli yhteistä toimintaa seuran kanssa. Lisäksi meillä oli tiedossa vielä esiintyminen Skybaarissa Turun Urheiluliiton palkitsemisgaalassa joulunäytösohjelmallamme. Kun kävimme kurkkaamassa esiintymisaluetta, meille selvisi että se olikin odotettua pienempi, ja päätimme esiintyä kuuden tytön voimin. Sitten pitikin katsoa kiireisesti nostot ja kuviot läpi, ja pian esiintymislavalle. 
Odotetusti suoritus ei ollut ihan parasta :D Nopeiden muutosten ja huonon tilan ansiosta sählää riitti ja viimeinen nosto ei noussut maasta. Siinä sitten itse kutakin nauratti jo esiintymisen aikana ja sen jälkeen.





Kohta lähestyimmekin turkua ja reissu olikin jo pulkassa :)



tiistai 15. tammikuuta 2013

Loppukausi 2012 ja uutta kevätkautta kohti

Tammikuu alkaa lähestyä loppuaan ja uusi kausi on jälleen pyörähtämässä käyntiin. Xonoxin ensimmäinen juniorisarjan ohjelma on valmis ja sen parissa tehdään nyt uutterasti töitä ennen kauden avausta Miss Valentine kisassa. Menneen kauden pääkisat eivät onnistuneet aivan toivotulla tavalla, mutta kaikenkaikkiaan ollaan todella tyytyväisiä koko joukkueen kehitykseen syksyn aikana ja olemme saaneet siitä myös ihanan kannustavaa palautetta useammaltakin taholta. Töitä on tehty salilla kovasti ja iloksemme se näkyy myös ominaisuuksien ja osien kehittymisenä :) Nyt koittaa siis nousu 14-16-vuotiaiden sarjaan ja samalla vaatimustaso sääntöjen kannalta vaikeutuu aika tavalla. Positiivisin ja odottavaisin mielin kuitenkin lähdetään uutta kautta kohden täynnä energiaa ja halua päästä esittämään uutta, jälleen aiemmista poikkeavaa ja liikekieletään erilaista vapaaohjelmaa. Sitä ennen kuitenkin vielä pikainen ja lyhyt vilkaisu menneeseen kauteen. :) (pahoittelemme kuvien puuttumista)

SM-kisat

SM-kisoista on jo tovi vierähtänyt, joten ei lähdetä niiden minuuttiaikataulua suotta tässä latelemaan, lyhyestä virsi kaunis :)

Xonoxin alkukisasuoritus oli ihan ok, mutta muutamia välinevirheitä sattui ja vielä jäi parannettavaa loppukisaan. Alkukisan pisteet: TV 5,90 AV 2,95 EXE 8,25 YHT. 17,10, bonusta saatiin taito-osista ja ryhdistä.

Loppukisasuoritukseen lähdettiin ilman paineita sijalta 4, mutta suoritus meni ikävä kyllä melkoisen epävarmasti eikä Xonox yltänyt lähellekään parasta suoritustaan. Pisteet laskivatkin alkukisaan nähden melkoisesti: TV 5,65 AV 2,70 EXE 6,90 YHT. 15,25. Koko kisan yhteenlaskettu pistemäärä oli siis 32,50 ja sijoitus 5/20. Oltiin harmissamme siitä, että ei saatu kauden pääkisoihin toivottua onnistumista, mutta toisaalta kuitenkin jo alkukaudesta asti tiesimme xonoxmaiseen tapaan pelaavamme vähän riskipeliä mm. ohjelman vaikeiden välinevaihtojen vuoksi. Halusimme kuitenkin pitää kiinni vaikeista ja onnistuessaan näyttävistä elementeistä ohjelmasta ennemmin kuin lähteä pelaamaan varman päälle :) Päällimmäisenä kuitenkin meille tärkeintä on koko joukkueen suuri kehitys kauden aikana ja tähtäys tuleviin kausiin :)

OVO-CUP

Lähdettiin aamulla bussilla klo 6.45 kohti Espoota. Laitettiin nutturat jo bussissa kuntoon. Aloitimme heti lämppäämään kun saavuttiin kisahallille. Harkka oli vähän ennen klo 10. Se meni hyvin, tuli vain jotain pieniä henkilökohtaisia mokia. Harkan jälkeen laitettiin meikkejä ja mentiin syömään. Kun oltiin syöty, kuunneltiin kisaanvalmistautumisharjoitus. Tämän jälkeen laitettiin loputkin meikit kuntoon, kuunneltiin musaa ja alettiin lämppäämään. Sitten olikin jo kisarutiinien aika. Jännittyneinä ja valmistautuneina asteltiin matolle. Teimme nollasuorituksen ja ohjelma sujui muutamia epätarkkuuksia lukuunottamatta hyvin :D Pisteet olivat TV 5,5 AV 3,40 EXE 8,10. YHT: 17.00. Saatiin ryhtibonus ja kaikki olivat suht tyytyväisiä ja iloisia. Pääsimme hopealle. Lähdettiin ajamaan kohti Turkua kolmen jälkeen. Paluumatka sujui mukavasti ja olimme puoli kuuden aikaan perillä. :)

-Nea ja Iitu-