Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Kuulumisia, uutta ilmettä ja uusi kysely!

Xonoxin blogi on pukeutunut nyt syksyn kunniaksi uuteen ulkoasuun, toivottavasti tykkäätte! :) 

Xonox treenaa tällä hetkellä vimmatusti kohti kisakautta. Ohjelmaa on hiottu alusta loppuun ja lopusta alkuun ja kokonaisia on tehty oikein urakalla. Töitä on paiskittu upealla tsempillä ja vielä jatketaan aherrusta ennen kisakauden alkua. Ohjelmassa riittää haastetta ja paikoitellen vauhtiakin, joten helpolla ei päästä tälläkään kaudella. Ohjelma menee kuitenkin treeni treeniltä ja viikko viikolta huimia harppauksia eteenpäin ja tytöistä huokuu tahto ja tsemppi saada ohjelma kuntoon ja kehittyä paremmiksi. Hyvällä fiiliksellä siis jatketaan treenaamista ja innolla jo odotellaan, että päästään näyttämään ohjelma kisamatolle! :) (Sitä ennen vielä vähän lisää treeniä ja hiomista, hiomista ja hiomista... ;D)

Kisoja odotellessa vielä uutta kyselyä kehiin. Yleensä kisoissa lentelee perhosia itse kunkin vatsanpohjassa. Pienen jännityksen sanotaan olevan hyvästä, sillä siitä saa pientä lisäpotkua suoritukseen. Liian suuri jännitys taas voi aiheuttaa tärinää ja tutinaa sekä vaikuttaa suoritukseen negatiivisesti. Nyt kysytäänkin, paljonko sinä jännität kisoja? Niin ja mikä siinä kisaamisessa eniten jännittää? Kommenttiboksiin voi laittaa kommentteja... :)






sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Ohjelmaleiripäivä ja kuvia voimisteluviikolta

Eilen vietettiin Xonox-tiimin kanssa koko päivä treenisalilla ja hikoiltiin ohjelman parissa. Pitkä päivä kului äkkiä (ainakin valkkujen mielestä :), mutta paljon ehdittiin saada aikaan. Ohjelmassa riittää haastetta, joten taaskaan ei ole lähdetty menemään siitä, mistä aita on matalin. Hommaa ja hikistä treeniä on siis luvassa ihan riittämiin, mutta toivotaan, että se palkitaan sitten kisakauden koittaessa näyttävällä kokonaisuudella! :) Tytöt jaksoivat tsempata hienosti päivän loppuun saakka, vaikka väsymys varmasti painoikin jaloissa ja koko kropassa. Hyvästä tahtotilasta kertoo sekin, että päivän viimeinen, 18. koksu oli koko päivän paras! Mahtavaa! ♥ 

Iso kiitos Iitun perheelle maittavasta lounaasta! :P

Tänään sunnuntaina vielä jatkettiin siitä, mihin eilen jäätiin ja saatiinkin vielä muutamat muutokset ja lisäykset tehtyä ohjelmaan. Esitettiin ohjelma myös ekaa kertaa katsomaan tulleille vanhemmille :)




Vielä irtosi hymy 8 tunnin treenien ja 18 kokonaisen jälkeen! :)

Tähän loppuun vielä muutamat julkaisematta jääneet kuvat voimisteluviikolta, mihin liittyen 1.9. pidettiin Hansassa voimisteluaiheinen tapahtuma. Xonox esitti tapahtumassa kevään kilpailuohjelman, nyt ehkä oikeasti viimeistä kertaa ;) Lämmittely ja pukeutuminen oli keskellä kauppakeskusta vähän haasteellista, mutta ihan hyvin lopulta selviydyttiin :D Myös esiintymisalue oli vähän eri kokoinen kuin oikeasti ja alustana kova kivilattia, joten nämä huomioon ottaen esitys sujui ihan hyvin :)